Survivor’da eleme adayları kimler oldu?

Survivor’da eleme adayları kimler oldu?

Survivor’da dün akşam dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayları kimler oldu? İşte flaş haberin ayrıntıları;

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2018’de her geçen gün heyecan artıyor. Finale az bir süre kala takımlardaki kişi sayıları da azaldı.

Survivor dokunulmazlık oyunu dün akşam heyecan dolu anlara sahne oldu. Oyunun ardından eleme adaylarının belirlendiği gecede, adadan gitmesi muhtemel isimler izleyicilerle paylaşıldı. Survivor'da dün akşamın dikkat çeken bir diğer olayı ise Acun Ilıcalı'nın açıkladığı birleşme oldu. Adaların artık birleştiği ve herkesin bireysel olarak yarışacağını duyuran Acun Ilıcalı, bu oyunların kadınlar ve erkekler olmak üzere iki bölümde gerçekleşeceğini duyurdu.

Survivor dokunulmazlık oyunu, dün akşam yeni değişiklikleri ekrana getirdi. Yarışmacıların bireysel olarak yarışacağı ve dokunulmazlık oyununun da bu kapsamda oynanacağını ifade eden Acun Ilıcalı, kadınlar ve erkeklerin kendi aralarında yarışacağını açıkladı. Survivor'da dokunulmazlık oyununun ardından iki yarışmacı eleme adayı belirleme hakkı kazandı.

YENİ ELEME SİSTEMİ NASIL?

Ilıcalı'nın açıkladığı yeni eleme sistemine göre, kadınlar ve erkeklerde dokunulmazlığı kazanan isimler birer eleme adayı belirlerken üçüncü eleme adayı da ada konseyinde yapılacak oylama sonrası belirlenecek. Böylece eleme potasında üç aday yer alacak.

Survivor 2018'de bu akşam yarışmacılar dokunulmazlık oyununda ilk kez bireysel olarak yarıştı.

Kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagehan olurken erkeklerde ise Adem oldu.

Ada konseyinde yapılan oylama sonucu Merve Aydın en çok oyu olarak ilk eleme adayı oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı kazanan Adem ise ikinci eleme adayı olarak Hakan’ın ismini söyledi. Nagehan'da üçüncü eleme adayı olarak Sema Aydemir’i seçti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.