Survivor’da hangi isimler eleme adayı oldu?

Survivor’da hangi isimler eleme adayı oldu?

TV8’in en fazla izlenen programı Survivor’da heyecan dinmiyor. Dün akşam Survivor’da dokunulmazlık oyunu oynandı ve gönüllüler takımı konsey stresi yaşadı. İşte ayrıntılar;

Survivor’da dün oynanan dokunulmazlık oyununu All Star kazandı. Gönüllüler ise yine konsey stresi yaşadı. Peki Gönüllüler takımından hangi isimler eleme potasına girdi? İşte ayrıntılar;

Survivor dördüncü hafta dokunulmazlık oyunlarıyla devam etti. Un ve yağ ödüllü dokunulmazlık oyununu 10-6 All Star kazandı.

Ada konseyinde adı en çok yazılan İpek birinci aday, bireysel dokunulmazlığı kazanan Cumali'nin adını verdiği Melih ikinci aday, haftanın en iyi performansı Anıl'ın ismini söylediği Emre ise üçüncü elenme adayı oldu.

ENTERNASYONAL OYUN

Her hafta sembol oyunu oynanacak. Takım yok. En iyi erkek ve en iyi kadın belirlenecek. Bu isimler haftada birgün Romanya ve Yunanistan takımlarının en iyileriyle oyuna çıkacak.

Eğer bunu da üç kere kazanırsa ailesi Dominik'e gelecek. Bu isimlerin arasında yapılacak finalde kazanan 250 bin TL alacak. Bu oyunun ilki ise 18. yeni bölümde (Bugün) oynanacak.

Bu oyuna ilk olarak erkeklerden Ümit Karan, kadınlardan ise Damla katılacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.