Survivor’da ünlülerden adaya kim veda etti?

Survivor’da ünlülerden adaya kim veda etti?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programında şok bir olay yaşandı ve ünlülerden bir isim adaya veda etti. İşte ayrıntılar;

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de yayınlanan Survivor’da her hafta sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Son olarak Ünlüler takımın sakatlanan bir yarışmacı adaya veda etmek zorunda kaldı. Acun Ilıcalı bu ismi dün akşam ki konseyde yarışmacılara duyurdu ve kısa süreli bir şok yaşandı.

Ünlülerden Berna’nın dizinden sakatlandığı ve çatlak olduğu tespit edildi ve devam edemeyeceği belirtildi.

Survivor’da Ünlülerden bir kişi adaya veda etmek zorunda kaldı. Acun Ilıcalı, “Konsey öncesinde çok ama çok üzücü bir haberim var. Maalesef üzülerek söylüyorum Ünlüler Takımından bir kişi Survivor’a veda etmek zorunda kaldı” diyerek adaya veda ismi açıkladı. Berna Canbeldek sakatlığı sebebiyle adaya veda etti.

Acun Ilıcalı, “Siz de korkuyordunuz biliyorum acaba mı diye. Berna Maalesef diz kemiğinde çatlak olduğu için maalesef Survivor’a devam edemeyecek. Kendisini çok severim. Büyük ümitlerle gelmişti. Büyük kısmetsizlik. O saktlığı Metin Hocamızın korktuğu gibi çıktı” diyerek üzücü haberi verdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.