Tarikatlar bunu bilmiyor mu? GAVS ve KUTUP'un anlamını bir de böyle dinleyin

Tarikatlar bunu bilmiyor mu? GAVS ve KUTUP'un anlamını bir de böyle dinleyin

Araştırmacı-yazar Mehmet Emin Akın, 'Şeyhin yüzüne bakmak 150 yıl ibadetten efdaldir' diyen İsmailağa sapkınlarını eleştirdi.

Araştırmacı-yazar Mehmet Emin Akın, 'Şeyhin yüzüne bakmak 150 yıl ibadetten efdaldir' diyen İsmailağa sapkınlarını eleştirdi.

Akın eleştirilerinin yanı sıra cemaate GAVS ve KUTUP sözcüklerinin anlamını idrak etmeleri konusunda da uyarılarda bulundu.

İşte Akın'ın o açıklamaları; 

'Gavs ve Kutup Allah demektir, dikkat!...

Cahil ve okuduğunu anlamaktan aciz tarikatçı güruh maalesef bir Allah dostu tutturmuş gidiyor. 

Oysa kimin Allah dostu veya düşmanı olduğu bu dünyada bilinemez.

Çünkü kalplerde geçeni bilen sadece Allah'tır. 

Bu konuda bir çok ayette peygamber (as) uyarılmakla sahabe içindeki münafıkları, kafirleri, müşrikleri bilemeyeceğini hatırlatır:

"Çevrenizdeki bedevîler içinde münafıklar var. Medine ahalisi içinde de iki yüzlülüğü huy edinmiş olanlar var. Sen onları bilmezsin; onları biz biliriz. Onları iki defa cezalandıracağız, ayrıca çok büyük bir azaba itilecekler." (Tevbe Suresi, 101. ayet)

Elbette biz kelime-i şehadet getireni Müslüman görür ve kendisine Müslüman muamelesi yaparız. Lakin kimin cennetlik veya cehennemlik olduğu konusunda peşin fikirli olamayız. 

Cennet veya cehennemlik olanlar kıyamet, diriliş ve sonrasında mahşer yerinde belli olacakken tasavvuf ehlinin daha bu dünyada kendi sahtekar şeyhlerini Allah dostu ilan etmeleri Allah'ın hakimiyet sıfatına ortak olmaktan, Allah adına peşinen şeyhi yargılayıp cennetlik ilan etmekten başka bir anlam ifade etmemektedir. 

Gavs kutup konusunda ise tarikat ehli ahmaktır. Çünkü isme bakıp aldanmaktadırlar. Bir tenekeye altın demekle teneke altın; altına teneke denmekle de altın teneke olmaz. Bu konuda elimizdeki maddenin özelliklerine bakarız. Adı başka başka olsa da özelliklerine baktığımızda gavs ve kutbun Allah olduğu açıkça anlaşılmaktadır. 

 

 

Vatikan'ın Veliler Ordusu kelimelerle cahil müslümanları kandırmaktadır. Akıllı bir müslüman ağzına GAVS ve KUTBU alan ve buna inanan bir adamın ardında milyonlar olsa, ilmi dağlar kadar da olsa bu sahtekarların ardında gitmemelidir. Biliyoruz ki zehir altın kasede, gavurluk ise tasavvuf adı altında Müslümana sunulmaktadır.'

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.