TBMM'de korona paniği: 10 kişide koronavirüs tespit edildi

TBMM'de korona paniği: 10 kişide koronavirüs tespit edildi

TBMM Genel Kurulu normalleşme kapsamında çalışmasına devam ediyor. TBMM’deki koronavirüs vaka sayısını açıklayan TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, salgın sürecinde 9'u personel 10 kişinin test sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, koronavirüs salgın sürecinde 9'u personel 10 kişinin testinin pozitif çıktığını söyledi. Erdoğmuş “Biri TBMM'de çalışan bir televizyon kameramanı olmak üzere toplam 3 kişinin ise tedavi süreci devam etmektedir. Tespit edilen bütün vakalarda gerekli tedbirler alınmış, testi pozitif çıkan kişilerle temas ihtimali olan herkes teste tabi tutulmuş ve takip edilmiştir” dedi.

 

10 KİŞİDE KORONAVİRÜS TESPİT EDİLDİ

Erdoğmuş, koronavirüs salgın sürecinde 9'u personel 10 kişinin testinin pozitif çıktığını söyleyerek, “Bu kişilerden 7'sinin tedavisi tamamlandı ve görevlerine başladılar. Biri TBMM'de çalışan bir televizyon kameramanı olmak üzere toplam 3 kişinin ise tedavi süreci devam etmektedir. Tespit edilen bütün vakalarda gerekli tedbirler alınmış, testi pozitif çıkan kişilerle temas ihtimali olan herkes teste tabi tutulmuş ve takip edilmiştir. Bunların dışında bir vaka tespiti yoktur" ifadelerini kullandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.