TSK konvoyuna havanlı saldırısında bir şehidimiz var

TSK konvoyuna havanlı saldırısında bir şehidimiz var

Suriye'nin Azez kentinde, üs bölgesine giden TSK konvoyuna PKK/PYD'li teröristler tarafından havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 askerimiz şehit olurken 3 askerimiz ise hafif yaralandı. 

Suriye'nin Azez kentinde, üs bölgesine giden Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) konvoyuna terör örgütü PKK/PYD'li teröristler tarafından havanlı saldırı düzenlendi. Teröristlerin saldırısında 1 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise hafif yaralandı.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarıyla terör örgütlerinden arındırılan Azez ile Afrin arasındaki üs bölgesine giden TSK konvoyuna, öğle saatlerinde Maranez köyü yakınlarında terör örgütü PKK/PYD'li teröristler tarafından havan saldırısı düzenlendi. 

Terör örgütünün Mehmetçiğimize karşı saldırısında 1 askerimiz şehit olurken, 3 askerimiz ise hafif yaralandı. Bu esnada TSK birlikleri saldırıya anında karşılık verdi.

PKK VE PYD'Lİ TERÖRİSTLER VURULMAYA BAŞLANDI 

Azez ve Afrin bölgesindeki üsler ile Kilis sınırında konuşlu birliklerden, saldırının yapıldığı Minnag bölgesinde bulunan PKK'lı teröristler, topçu atışlarıyla vurulmaya başlandı.

Teröristlerin saldırısında şehit olan askerin cenazesi ile yaralanan askerler de bölgeden tahliye edilerek Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan geçirilerek Kilis Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı. Yaralı askerler tedaviye alınırken, şehit askerimizin cenazesi de morga konuldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.