TSK’da gizlenen deprem: 3. Ordu Komutanı Savaş’ın tutuklanan binbaşı damadı ihraç edildi!

TSK’da gizlenen deprem: 3. Ordu Komutanı Savaş’ın tutuklanan binbaşı damadı ihraç edildi!

TSK’da FETÖ ile mücadelede Türkiye’nin gündemini sallayacak flaş bir gelişme yaşandı. 3. Ordu Komutanı İsmail Serdar Savaş’ın Denizci asker binbaşı damadı Türk Silahlı Kuvvetleri’nden ihraç edildi.

3. Ordu Komutanı İsmail Serdar Savaş’ın denizci binbaşı olan damadı A.A.Ç, FETÖMETRE ve ankesörlü telefon takipleri sonucunda 2019’un Mart ayının başında FETÖ’den tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

 

DAMAT SESSİZCE İHRAÇ EDİLDİ

Yaşanan bu gelişmenin haberini siyasetcafe.com olarak yapmıştık. 3. Ordu Komutanı İsmail Serdar Savaş’ın denizci binbaşı damadının FETÖ’den tutuklanması haberine yönelik bugüne kadar herhangi bir açıklama yapılmadı ancak yeni flaş bir gelişme daha yaşandı.

Edindiğimiz bilgiye göre; İsmail Serdar Savaş’ın FETÖ’den sessiz sedasız bir şekilde tutuklanan damadı A.A.Ç. aldığımız bilgilere göre Türk Silahlı Kuvvetleri’nden yine sessiz sedasız bir şekilde geçen hafta ihraç edildi.

 

İHRAÇ İÇİN KUVVETLİ DELİLLER

FETÖ ile mücadelede Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yapılan sızmalarda yapılan tespitlerde tutuklanmalar gerçekleştirilirken, Ordu’dan ihraç edilmesi durumunu ancak çok kuvvetli deliller olması durumunda gerçekleşiyor.

 

15 TEMMUZ’DA “DARBEDEN YANA DEĞİLİZ” DEMİŞTİ

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş 15 Temmuz FETÖ’cü darbe kalkışmasının gecesinde Erzincan Belediye Başkanı’nı arayarak “Darbeden yana değiliz” demişti.

 

ERDOĞAN “ADETA METASTAZ YAPMIŞ” DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün TSK’dan devletin tüm kurumlarına kanser gibi yayıldığını ve “Adeta metastaz yaptığını” açıklamıştı.

TSK’da büyük şok: 3. Ordu Komutanı’nın damadı FETÖ’den tutuklandı

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.