Tuna ve Taşdelen birbirlerine sarıldı AK Parti ve CHP karıştı

Tuna ve Taşdelen birbirlerine sarıldı AK Parti ve CHP karıştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in birbirlerine sarılması AK Parti ve CHP’yi karıştırdı.

GÖKÇEK'TEN SONRA BİR İLK

Tuna ile CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen birbirlerine sarılarak, çok sıkı pozlar vermiş, böylece Gökçek döneminde hiç olmayan bir fotoğraf karesi ortaya çıkmıştı.

Ötekileştirici belediye politikalarıyla Türkiye’ye nam salan Melih Gökçek, uzun yıllardır sürdürdüğü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifa ettirimiş, Gökçek'in istifasının ardından başkanlık koltuğuna Mustafa Tuna getirilmişti.

Tuna, Gökçek zamanında olmayan bir şey yapmış, geçen günlerde muhalefet belediye başkanlarını makamında ağırlamıştı. Bu buluşma basına da yansımış ve çok konuşulmuştu.

AK PARTİ VE CHP’DE RAHATSIZLIK

Tuna ile CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen bu buluşmada birbirlerine sarılarak, çok sıkı pozlar vermiş, böylece Gökçek döneminde hiç olmayan bir fotoğraf karesi ortaya çıkmıştı.

Türk siyasetinde yaşanan gerilim ve kutuplaşmaların son bulmasına yönelik tarihi bir öneme sahip olabilecek olan bu fotoğraf hem AK Parti, hem de CHP içerisinde tartışmalara yol açtı. Her iki partinin de bu görüntüden rahatsız olduğu kulislerde dillendirilirken, fotoğraf karesinin daha çok konuşulacağı anlaşılıyor.

CHP'li Taşdelen ile yeni Belediye Başkanı Tuna arasındaki o tartışılan kare:

tasdelen.jpeg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.