Türk askerine "eşek" dediği için dövülen Murat Alan'dan ilk açıklama geldi!

Türk askerine "eşek" dediği için dövülen Murat Alan'dan ilk açıklama geldi!

Türk askerine 'eşek' diyen ve bu sözlerinin ardından darp edilen Murat Alan açıklama yaptı.

Türk askerine Akit TV yayından “eşek” diyerek hakaret eden Yeni Akit gazetesi Haber Müdürü Murat Alan kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından darp edilmişti.

Hastaneye kaldırılan Alan, tedavisinin ardından Akit TV'ye konuştu.

İşte Murat Alan'ın açıklamaları;

Sadece bana yönelik bir saldırı değil bu. AK Parti iradesine saldırı, Cumhurbaşkanımıza yönelik bir saldırı bu. Türkiye'deki derin yapının karanlık Odatv'nin, Sözcü'nün, Yeniçağ'ın ordu içerisindeki belli grupların şahsıma yönelik değil, Türkiye'yi eski günlerine döndürmeye yönelik... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın binbir emekle kurduğu Türkiye'yi 17 yılda getirdiği noktadan geri götürmeye yönelik bir saldırı bu. Bana bir şey olursa 'vatan sağ olsun' derim.  Ama bu ülkenin ilmik ilmik işlenmiş sivil iradesine yönelik saldırı.

 

 

3-4 ZİBİDİNİN YAPACAĞI İŞ DEĞİL'

Abdest aldım, camiye giderken saldırdılar. Araç içerisinde pusuya yatmışlar. Daha önceden keşif yaptıkları belli. 3-4 zibidinin yapacağı iş değil bu. İkametgahımızı bilen, beni tanıyanların işi bu.

 

'BU CUMHURBAŞKANIMIZIN İRADESİNE SALDIRIDIR'

Olayın kesinlikle takipçisi olacağız. Ama ben değil bu Cumhurbaşkanımızın iradesine saldırı. AK Parti'nin bu işi takip etmesi lazım. Bizim hükümetimizde bizim dönemimizde bize yaptıklarına bakın.

**

Türk Askerine "eşek" diye hakaret eden Akit müdürü Murat Alan'a tepki yağmıştı.

Cumhurbaşkanlığı,Millli Savunma Bakanlığı, Hükümet yetkilileri ve muhalefet temsilcileri ile bir çok sivil toplum kuruluşu bu hakerete tepki gösterdiler. Özellikle sosyal medyada çok yoğun eleştiriler yapıldı.

Ayrıca Murat Alan hakkında soruşturma başlatıldı.

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.