Türk basınına ADAM geliyor...

Türk basınına ADAM geliyor...

İşadamı ADASİD Başkanı Levent Kuloğlu'nun sahipliğini yaptığı, Türk basınına yeni bir soluk aldıracak, siyasetten, ekonomiye, kültür ve sanattan iş dünyasına, dünyanın ve halkın içinde olacak ADAM gazetesi yayına hazırlanıyor.

Türkiye’de ve dünyada insanlar arasında iş yaşamından, siyaset, kültür ve sanata kadar halkın içinde halk ile beraber yeni bir gazete doğuyor. Anadolu Afrika Ülkeleri İşadamları ve Sanayiciler Derneği  (ADASİD) Başkanlığını da yapan İşadamı Levent Kuloğlu’nun sahipliğini yaptığı ADAM Gazetesi Türk Basın dünyasına ADAM gibi giriş yapmaya hazırlanıyor.

 

 

Türk toplumunun inanç değerlerine saygılı, halkın içinde, vatandaşların dertleriyle dertlenen, umutlarını artıran, Türkiye ile dünya arasında köprü olmayı hedefleyen ADAM Gazetesi, Türkiye’nin ve dünyanın huzuruna çıkmak için hazırlıklarını büyük bir hızla gerçekleştiriyor.

 

Çok yakında basın dünyasında yer alacak olan ADAM Gazetesi sadece Türkiye’de değil, yurt dışında ve özellikle Ortadoğu ve Afrika’da yayın yapacak, Türkiye ile bu coğrafyaların her anlamda bütünleşmesi için uğraş sarf edecek.

 

Konuya ilişkin olarak konuştuğumuz İşadamı Levent Kuloğlu ADAM Gazetesi’nin giderek sıkışan ve daralan Türkiye gündemine ve Türk basınına yeni bir soluk getireceğini ifade ederek; “Hedefimiz, bölgemizi Türkiye’nin önderliğinde yeni ufuklarda birleştirmek, bölge halklarının ortak dertlerine ADAM gibi tercüman olmak, iş dünyasından, siyasete, ekonomiden kültür ve sanata kadar hem Türkiye’nin hem de bölgemizin kucaklaşmasını ve kaynaşmasını sağlamaktır. Bu ülkenin Adam gibi adamlarının söyleyecek sözleri bitmedi. Daha çok söyleyeceklerimiz, daha çok yapacaklarımız, daha çok büyük hedeflerimiz var. Türkiye olarak özellikle son 15 yılda çok büyük gelişmeler ve kazanımlar elde ettik. Her türlü olumsuzluğa rağmen büyük hedeflere doğru kararlılıkla ve imanla ilerliyoruz. Ülkemizde birliğimize ve bütünlüğümüze yönelik saldırı ve tehditlerden korkmuyoruz ve bunlar bizleri yıldıramaz. Yunus Emre’nin gönlünden, Fatih’in ufkundan beslenenler olarak şunu söyleyebilirim: Bismillah diyoruz ve daha yeni başlıyoruz" dedi.

 

 

“Adam gibi Adamların gazetesi” sloganıyla çıkacak olan ADAM Gazetesi’ne şimdiden yayın hayatında başarılar diliyoruz.

 


siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum