Türkeş'in doktoru, Ahmet Türk'ü soran Bahçeli'ye ağır yüklendi

Türkeş'in doktoru, Ahmet Türk'ü soran Bahçeli'ye ağır yüklendi

MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in doktoru olan ve 12 Eylül 1980 darbesinin ardından Mevki Hastanesi'nde yanından ayrılmayan Selim Kaptanoğlu, Ahmet Türk'ü soran MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye çok ağır yüklendi.

12 Eylül 1980 darbesinin ardından Mevki Hastanesi’nde yattığı zamanlarda Alparslan Türkeş’in doktoru olarak ünlenen Selim Kaptanoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin HDP’li Ahmet Türk’ün sağlığını merak eden MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Türkeş’in defalarca çağırmasına rağmen ziyaretine gelmediğini yazdı.

MHP Genel Başkanlığı’na adaylığı da söz konusu olan ancak daha sonra Meral Akşener lehine çekildiğini açıklayan Türkeş’in doktoru Selim Kaptanoğlu, “İhanetin son perdesi” diye nitelediği Ahmet Türk meselesi ile ilgili facebook sayfasından yaptığı paylaşım şöyle:

“Bilge lider(!) Ahmet TÜRK'ün sağlık nedenlerini bahane ederek tahliye olmasının uygun olacağını söylemiş.Başbuğumuz cezaevinde hastanede 5 yıl yattı. Sonunda sağlık raporuyla tahliye oldu. Bu süre zarfında, Başbuğ hastanede yatarken, en az 50 kere kendisini görüşmeye çağırdı. Bir kere bile korkusundan görüşmeye gelmedi. Ahmet TÜRK, bilge lider(!) için Başbuğ'dan daha mı kıymetli ?! Belki de ikisinin müştereken bağlı oldukları teşkilat bilge liderden(!) böyle yapmasını istedi. İhanetin son perdesi!!!”

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.