Türkiye - İran sınırda çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu

Türkiye - İran sınırda çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu

Türkiye - İran sınırın Iğdır kesiminde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 2 askerimiz şehit oldu, 5 askerimiz yaralandı

Iğdır'da, Türkiye-İran sınırında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit olurken 5 askerimiz yaralandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, sınırın Iğdır tarafında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çatışma çıktı.

Çatışmada 2 askerimiz şehit oldu, 5 askerimiz yaralandı. Yaralı askerler, Iğdır'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çatışma sonrası takviye ekiplerin gönderildiği bölgede, kaçan teröristlere yönelik operasyonun sürdüğü belirtildi.

Öte yandan Iğdır Valisi Enver Ünlü ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu sabah bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifa diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

BİR ŞEHİT HABERİ DE VAN'DAN GELDİ 
 

Van'ın Edremit ilçesinde görev yapan Uzman Çavuş Kenan Karakuzu, talihsiz silah kazasında şehit oldu. 

Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı Kurubaş Geri Gönderme Merkezi'nde görevli şehit Uzman Çavuş Karakuzu için Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığında bir tören düzenlendi.

Şehit uzman çavuşun naaşı, törenin ardından memleketi Osmaniye'ye uğurlandı.  

Törene şehidin yakınları ile Vali Mehmet Emin Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve Jandarma Asayiş Kolordu Komutan Vekili Albay Uğur Özmen katıldı.

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum