Ümit Özdağ'dan şok çıkış Suriyeli mafyası var!

Ümit Özdağ'dan şok çıkış Suriyeli mafyası var!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye’de Suriyeli mafyası da oluştu. Kendi aralarında Arapçanın alt lehçelerini konuşuyorlar. ' dedi.

'Kaçınılmaz Çöküş' adlı kitabı raflardaki yerini alan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhuriyet'ten Leyla Kılıç'ın sorularını yanıtladı.

Özdağ röportajda yeni kitabını ve Türkiye gündemini değerlendirdi.

Röportajın en dikkat çekici bölümü ise Özdağ'ın Suriyeliler değerlendirmesi oldu.

Kılıç'ın 'Suriyeli sığınmacıların kontrolsüz biçimde ülkeye yayılmasının sosyal etkilerinden bahsetmişsiniz. Bunları da açıklar mısınız?' sorusuna yanıt veren Özdağ, Türkiye’de Suriyeli mafyası oluştuğunu iddia etti.

İşte Özdağ'ın Kılıç'ın sorusuna verdiği o yanıt;

'1 milyona yakın Suriyeli böyle bir ekonomik durumda Türk iş piyasasına girdi. Bu yoksulun yoksulla savaşı. Asgari ücretle çalışan Türk işçinin elinden işinin alınması, asgari ücretten de azına çalışmaya razı olan Suriyelinin çalıştırılması.

Sadece iş piyasası değil, Türkiye’de Suriyeli mafyası da oluştu. Kendi aralarında Arapçanın alt lehçelerini konuşuyorlar. Mafyaya karşı teknik istihbaratla önlem alırsınız. Arapçanın alt lehçelerini konuşan gruplara karşı hangi yöntemlerle mücadele edeceksiniz? Uyuşturucu alanında da geniş bir ağa sahipler.

Türkiye uyuşturucu için geçiş ülkesiyken artık hedef haline geldi. Bütün bu gelişmeler Türkiye’nin demografik yapısını değiştirebilir. Bu süreç devam ederse Türkiye olacak ama Türkiye’nin bir Türk karakteri olmayacak.'

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.