Ümit Özdağ'dan yeni 'PKK açılımı' iddiası!

Ümit Özdağ'dan yeni 'PKK açılımı' iddiası!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın PKK ve HDP ile yeni bir açılım sürecine girdiğini iddia etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından yaptığı videolu paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın PKK ve HDP ile yeni bir açılım sürecine girdiği iddiasında bulundu.

“Son 2 aydır güvenlik bürokrasisinden Erdoğan’ın PKK ve HDP ile yeni bir açılım süreci üzerinde çalıştığına dair bilgiler” geldiğini belirten Özdağ, “Kime hangi görevlerinin verileceği vs. hep ulaştı.” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın HDP ziyareti, Orhan Miroğlu ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in açıklamalarına dikkat çeken Özdağ, “Herkes kendisine verilen görevi yerine getiriyor. Başkalarına da başka görevler verilmiş. Önümüzdeki dönemde kimlerin sözde İslami gerekçelerle yeni PKK açılımını duydukça şaşıracaksınız.” dedi.


Özdağ’ın açıklamaları şöyle:

 

'Haziran 2023’te yapılması gereken seçimler yaklaştıkça Türkiye’nin yıkıcı sorunlarına çözüm üretemeyen Erdoğan, aslında aday dahi olamayacağı seçimlerde CHP ve İYİ Parti’nin erken seçim desteğiyle aday olmayı hedeflerken, öte yandan da seçimleri kazanmak için her yolu deniyor.

Bir yandan Atina’da 2023’te seçimlere hazırlanan Yunan hükümeti ile Ege’de savaşçılık oynuyorlar. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun verdiği pas ile başörtüsü için Erdoğan referanduma gidiyor. 20 yıldır ikinci değil üçüncü sınıf vatandaş muamelesi yapan Alevi yurttaşlarımıza siyasal rüşvet öneriliyor. Ancak bunların da yetmeyeceğini görüyorlar.

 

'YENİ AÇILIM SÜRECİ' İDDİASI


Son 2 aydır güvenlik bürokrasisinden Erdoğan’ın PKK ve HDP ile yeni bir açılım süreci üzerinde çalıştığına dair bilgiler geliyordu. Kime hangi görevlerinin verileceği vs. hep ulaştı. Son birkaç günde yaşanan gelişmeler Ak Parti-PKK-HDP’nin gerçekten yeni bir açılım sürecine girdiği gösteriyor.

 

BOZDAĞ, MİROĞLU VE PERİNÇEK'E İŞARET ETTİ


Önce Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın anayasa değişikliği bahanesiyle yanındaki heyetle birlikte HDP Grup Başkanvekilini yüzünde büyük bir mutluluk ifadesi ile ziyareti… Sonra Cumhur İttifakı’nın dışarıdaki üyesi ve Ak Parti’nin gayrı resmi sözcüsü Doğu Perinçek’in durup dururken PKK’ya ‘Gelin sizi kucaklayayım’ çağrısında bulunması…

Tabii, bu arada Ak Parti’nin PKK’dan sorumlu milletvekili Orhan Miroğlu’nun da yapmış olduğu ‘Aman… HDP bu fırsatı değerlendirsin, bir araya tekrar gelip açılım sürecini başlatalım’ doğrultusundaki açıklamasını unutmamak gerekiyor.

Özetle, herkes kendisine verilen görevi yerine getiriyor. Başkalarına da başka görevler verilmiş. Önümüzdeki dönemde kimlerin sözde İslami gerekçelerle yeni PKK açılımını duydukça şaşıracaksınız.

Zafer Partisi nasıl sığınmacıların vatanlarına dönüşlünü sağlayacak tek partiyse Türk devletinin PKK ve FETÖ önünde diz çökmesini engelleyecek bu terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edecek, onları yenecek tek partidir.'

 

asaaaa-002.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.