Ünlü çift işte böyle boşandı!

Ünlü çift işte böyle boşandı!

Ünlü çift boşandıklarını sosyal medya hesaplarından yayınladıkları video ile duyurdu. İşte ünlü çiftin ilginç boşanma açıklaması;

Şenol İpek ve Bircan İpek çifti, tek celsede boşandı. Evliliklerini bitirme kararı alan ünlü çift, boşanma açıklamasını sosyal medyada paylaştıkları video ile bildirdi.

Ünlü çift, 5 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. İkili, ayrılık kararlarını duyurmak için birlikte kamera karşısına geçti.

Ünlü çiftin boşanma açıklamasını duyurdukları videoyu izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Paylaşıma sosyal medyadan yorum yağdı.

İkili kamera karşısında şu ifadeleri kullandı: "Herkese merhaba. Çok uzun zamandır bizden birlikte fotoğraf ve video istiyordunuz. Biz de sizleri kırmadan, bilmeniz gereken bir durumu açıklayacağız. 5 yıllık evliliğimizi bugün itibariyle mahkeme kararıyla resmen noktaladık. Hayırlısı böyleymiş. Dost, arkadaş kalmayı tercih ettik. Medeni bir şekilde boşanma kararı aldık. Yollarımıza ayrı ayrı saygılı şekilde devam edeceğiz. Merak etmeyin, biz çok iyiyiz. İkimiz için iyi olacak"

İşte ünlü çiftin sosyal medyadan paylaştığı o video:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.