Ünlü Kahin Baba Vanga 2018 için ne dedi?

Ünlü Kahin Baba Vanga 2018 için ne dedi?

1996 yılındaki ölümünden önce geleceğe dair pek çok öngörüsü gerçekleşen Balkanlar'ın Nostradamus'u olarak anılan Baba Vanga'nın, 2018 için de kayda geçirilmiş iki kehaneti var.

Baba Vanga, pek çok doğal felaketi ve küresel çapta etkisi olan olayları önceden bildiğine inanıldığı komplo teorisyenleri arasında oldukça popüler bir figür.

 

Nostradamus'un korkutan 2018 kehanetleri

 

vanga-6.jpg

 

İkiz Kulelere saldırı, Brexit, IŞİD'in yükselişi gibi pek çok önemli olayı da tahmin eden Vanga, 2918’i de es geçmemiş.

 

MHP’li eski vekil: AKP yaşanan bunca şeyden ders almadı

 

 

vanga-2.jpeg

 

Kuzu: Kılıçdaroğlu yalan söylüyor

 

 

BABA VANGA’NIN 2018 KEHANETİ

Baba Vanga, 85 yaşında hayatını kaybetmeden önce 51. yüzyıla kadar pek çok tahminde bulunmuştu. Vanga’nın ölmeden önce 2018 yılı için de iki kehaneti ortaya çıktı.

 

 

vanga-1.jpg

 

Baba Vanga'nın 2018 tahminleri; Çin'in 2018'de süper güç olup bu unvanı ABD'den devralacağı ve Venüs gezegeninde yeni bir enerji biçimi keşfedileceği.

 

 

cin.jpg

 

PEKİ BU TAHMİNLER GERÇEKLEŞEBİLİR Mİ?

 

Çin ekonomisi son yıllarda giderek genişliyor. 1970'de toplam dünya ekonomisinin sadece yüzde 4'ünü oluştururken bu rakam 2015'te yüzde 15,6'ya yükselmiş durumda. Çin henüz ABD'yi yakalayamadı ama bu çok yakında gerçekleşebilir.

 

venus.jpg

 

Venüs için ise bugün bu konuyla ilgili herhangi bir uzay görevi mevcut değil. Bununla birlikte güneş astrofizikçisi Eugene Parker'ın adını taşıyan ve Güneş'in dış yapısını araştıran bir görev 2018'de gerçekleştirilecek. Bu görev esnasında Venüs'ün yerçekimi kuvvetinin, Güneş'in etrafından geçmek için kullanılması düşünülüyor.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.