Ünlü oyuncu hakkında bir taciz iddiası daha!

Ünlü oyuncu hakkında bir taciz iddiası daha!

Ünlü oyuncu Talat Bulut hakkında, ortaya atılan sette birlikte çalıştığı bir kadın asistanı taciz ettiği iddiasının ardından bir iddia da oyuncu Hande Ataizi’nden geldi. İşte o iddialar ve skandal olayın ayrıntıları;

Ünlü oyuncu Talat Bulut hakkında skandal taciz iddiaları ortaya atıldı. Fox Tv’de yayınlanan 'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut'un, sette çalışan bir kadın asistanı taciz ettiği iddia edildi.

talat-bulut-taciz-iddialari-dogru-mu-siyaset-cafe.jpg

Oyuncu Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia eden 19 yaşındaki set çalışanı, olayla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“ODAYA GİRELİM ORADA DÜZELT”

Tacize uğradığını öne süren set çalışanı 19 yaşındaki kadının iddiasına göre, sette çalışan kadın, sahne öncesi Talat Bulut'un kravatını düzeltmek istedi, Bulut da ‘Odaya girelim orada düzelt’ dedi ve odada tacizde bulundu.

SET EKİBİ DESTEKLİYOR

Olayın ortaya çıkmasını isteyen kadın, dava açmaya hazırlandığını belirterek, “Davacı olmak istiyorum ve elimden geldiğince herkese duyurmak istiyorum ki bir daha kimse böyle bir şey yaşamasın. Ben daha 19 yaşındayım ve bir çok yaşıtıma yapılıyor bu. Karşımızdaki insan oyuncu olduğu için bu durumu yaşayanlar korkabiliyor, susabiliyor. Ben de belki hukuki yollardan bir şey elde edemeyeceğim ama en azından her yere duyurduğum için vicdanım rahat olacak ki bir daha kimse böyle bir olay yaşadığında susmayacak. Özellikle Eda (Ece) Hanım’la, Şevval (Sam) Hanım, Onur (Tuna) Bey, Sevda (Erginci) Hanım, Gün (Akıncı) Bey bana destek olduklarını söylediler zaten. Hem ekip arkadaşlarım hem de bütün oyuncularımız beni bu konuda destekliyor” dedi.

“SEKTÖRDE TACİZ YAYGIN AMA SESSİZLİK VAR”

Dizi setlerinde tacizin çok yaygın olduğuna değinen genç kadın, “Arkadaşlarımız tacize maruz kaldığı zaman, korkup susuyorlar. ‘Karşımızdaki oyuncu, hukuki yollara başvursak da onlar lehine kararlar verilir' diyorlar. ‘Oyuncular ünlü olduğu için iftira atmakla suçlanırız' diye düşünüyorlar. Ama ben bunu dile getirdikten sonra Talat Bulut'la daha önceden sorun yaşayan başka kadınlarla da tanışmış oldum, onlar da korktukları için sustuklarını söylediler. Karşımızdaki oyuncu olabilir ama bundan sonra kimsenin susmasını istemiyorum. Kadın olduğumuz için bunların başımıza gelmesine sessiz kalmayalım” diye konuştu.

"İKİ TARAFLA DA GÖRÜŞECEĞİM"

Taciz iddialarının ardından dizinin yapımcısı ve MED yapımın sahibi Fatih Aksoy’dan da açıklama geldi. Aksoy, “Bugün her iki tarafla da görüşeceğim. Bu çok ağır bir itham. Bu yüzden yanlış adım atmak, birilerini karalamak istemem. Sonra üzerime düşeni yapacağım” dedi.

"BEN DE O TARZ ŞEYLER YAŞADIM"

Hande Ataizi de, tacize uğradığı iddia edilen genç kadına destek verdiğini belirterek, 18 yıl önce "Melekler Evi" filmindeki rol arkadaşı Talat Bulut'la buna benzer bir olay yaşadığını açıkladı. Ataizi, "Dünyada tacize karşı bir ayaklanma var. Kadınlar artık daha cesur. Ben de o dönem o tarz şeyler yaşadım. Bu emekçi kız, korkmamış dava açacağını söylemiş, helal olsun" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.