Ünlü oyuncudan şaşırtan evlenme teklifi

Ünlü oyuncudan şaşırtan evlenme teklifi

Oyuncu Umut Oğuz, eşi Sevilay Oğuz'a sahnede evlenme teklif etti. İşte sürpriz teklifin ayrıntıları;

Oyuncu Umut Oğuz, geçen hafta nikah kıydığı eşine sahnede sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu.

SAHNEDE EVLENME TEKLİFİ

Kadıköy'de sahnelediği oyunun ardından eşi Sevilay Oğuz’a sürpriz evlenme teklifi yapan oyuncu Umut Oğuz, konfetiler eşliğinde "Benimle evlenir misin?" sorusunu yönelterek, hazırladığı yüzüğü eşine takdim etti.

Umut Oğuz, geçen hafta nikah kıydığı eşi Sevilay Oğuz’a sahnede izleyiciler önünde evlenme teklif etti. Bugüne kadar birçok dizi ve filmde oynayan Umut Oğuz eşine hazırladığı evlilik teklifini AA muhabirine anlattı.

umut-oguz-siyasetcafe.jpg

Eşiyle Kasım ayında tanıştığını belirten Umut Oğuz, "Geçen perşembe günü evlendik ama evlenme teklif edememiştim. Ben sahne adamıyım kendimi bildim bileli sahnedeyim. Evlilik teklifi için de bundan daha güzel bir yer olamazdı." dedi.

Oynadığı "Mıknatıs" oyununu 26. kez sahnelediğini aktaran Umut Oğuz, "Bildiğin stand up tarzı ama mesela ölümü anlatıyorum, insanlar kahkahayla gülüyor. Hikayelerim organik, bu nedenle üzerine fazla bir şey koymama gerek kalmıyor, zaten komik." diye konuştu.

siyasetcafe-umutoguz.jpg

Oğuz, "Benim dilimi anlayan herkes benim seyircim. Kimseyi incitmeden mizah yapıyorum. Aslında bu tek kişilik kalabalık bir gösteri. Çünkü anlattığım çok insan var" şeklinde konuştu.

Eylüle kadar yeni bir dizide rol almayacağını söyleyen Oğuz, sahnede olmak istediğini belirtti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.