Ünlü oyuncunun cenazesinde gözyaşları sel oldu

Ünlü oyuncunun cenazesinde gözyaşları sel oldu

Geçtiğimiz gün motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri için düzenlenen cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı.

Geçtiğimiz gün geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

arda-oziri-29292-siyaset-cafe.jpg

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olan oyuncu Arda Öziri için yine aynı üniversitede cenaze töreni düzenlendi. Törende ailesi ve sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı.

arda-oziri-siyaset-cafe.jpg

Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Arda Öziri, geçtiğimiz pazar günü TEM yolu Ümraniye istikametinde, kullandığı motosikletin kontrolünü kaybetmesi sonucu trafik kazası geçirdi. Kazada ağır yaralanan Öziri, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

arda-oziri-29292000-siyaset-cafe.jpg

Arda Öziri için Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları ve Rıza Kocaoğlu, Burak Altay gibi çok sayıda oyuncu dostu katıldı. Duygusal anların yaşandığı törende, Öziri’nin tuttuğu takımın forması ve motosiklet montu tabutuna örtüldü.

oyuncu-riza-kocaoglu-yakin-arkadasi-arda-oziri-siyaset-cafe.jpg

Törende gözyaşlarına hakim olamayan Rıza Kocaoğlu arkadaşı için yaptığı konuşmada, "Onunla çok aynı yatakta yattık, çok vakit geçirdik. Birlikte çok yollar yaptık, çok kızlar sevdik. Güzel babasını çok erken kaybettiği için hepimizden önce büyüdü. Hepimizin en hızlısı oydu, şimdi de öyle davrandı" diye konuştu.

'BİR PARÇAMIZI KAYBETTİK'

Öziri’nin oyuncu dostu aynı zamanda bir diğer sınıf arkadaşı olan Burak Altay ise, "Tanıyanlar bilir, kimsenin kalbini kırmamıştır. Hiç kimseyle kavga etmez, kimseye küsmez, hep gülümser. Kabullenmesi çok zor ama güzel bir hayatı oldu Arda’nın. Biz çok eğlendik. Sınıfça da çok eğlendik. Biz sınıfça Voltran’dık. Bir parçamızı kaybettik ama asla kaybetmedik de. Onu çok sevdiğimizi o biliyor zaten. Herkes de bilsin ki Arda muhteşem bir hayat yaşadı. Öyle gitti. Biz onu her zaman prensimiz, yakışıklımız, Hamlet’imiz, lordumuz, Atatürk’ümüz olarak hatırlayacağız. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Dua edin" dedi.

unlu-oyuncu-arda-oziri-ye-aci-veda-siyaset-cafe.jpeg

Arda Öziri, Alsancak Hocazade Camii'nde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.