Ünlüsü, CEO'su orada: Türkiye'de kazanıp, Kıbrıs'ta yiyorlar!

Ünlüsü, CEO'su orada: Türkiye'de kazanıp, Kıbrıs'ta yiyorlar!

Türkiye’de gazino ve kumarhanelerin kapanmasının ardından Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde izin verilen kumarhaneler Türk işadamlarının, ünlülerin ve CEO’ların gözdesi oldu.

Türkiye’de onlarca ocak söndüren, aileleri yıkan ve intiharlara neden olan gazino ve kumarhanelerin kapatılması nedeniyle kumar tutkunları artık soluğu Kıbrıs’ta alıyor. KKTC’yi ayakta tutmak adı altında izin verilen gazino ve kumarhanelere Türkiye’den ünlüler, iş adamları, büyük firmaların CEO’ları akın ederek milyonları su gibi akıtıyor.

KKTC’deki kumarhaneler de gece gündüz demeden Türkiye’den gelen bu “yağlı” müşterilerine hizmette “kusur” etmemeye çalışıyor. Gazino ve kumarhane işletmecileri Türkiye’de kazandığı milyonları su gibi akıtan ünlüleri, iş adamları ve CEO’ları yakın takibe almış durumdalar. Sürekli arayarak, yeni program ve hizmetlerini tanıtıyor ve Kıbrıs’a gelmeleri için baskı yapmaya çalışıyor.

KKTC’nin Türkiye’ye “özerk” bir statüyle bağlanmasının gündeme geldiği bu zamanlarda gazino ve kumarhanelerin durumunun ne olacağı da merak ediliyor. Ailelerini ve çalışanlarını dahi gözü görmeden servetlerini gazino ve kumarhanelere su gibi akıtan Türk kumar tutkunları bakalım yeni dönemde de bu kadar rahat olabilecekler mi?

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.