Üvey baba Cihangir İslam Mariam Kavakçı'yı anlattı

Üvey baba Cihangir İslam Mariam Kavakçı'yı anlattı

Merve Kavakçı'nın eski eşi Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığına getirilen Kavakçı'nın kızı Mariam Kavakçı'ya destek verdi.

Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığına getirilen Merve Kavakçı'nın kızı Mariam Kavakçı'nın sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflar gündem olmuştu.

Merve Kavakçı'nın eski eşi CHP'den seçilerek Saadet Partisi'ne geçen İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Mariam Kavakçı’ya destek vererek sosyal medyada “Zorunlu Söz” başlığıyla bir açıklama yayımladı.

İslam'ın açıklamaları şu şekilde;

'Linç elbette ki insanlık dışıdır. Mevcut sistem ise sıkça eleştirdiğim gibi felakettir.

Unutmayınız:

"Adalet gibi yüce hedeflere zalimce ve aşağılık araçlarla ulaşılamaz."

Sözüm düşünenlere. Şartlanmış olanlarınsa eleştirdiklerinden bir farkı yoktur. İnşallah onlar da düşünürler.

- Türkiye dışında bir ülkede yaşamayı düşünmüyorum. Bu ülkede yaşayan insanlarla kader birliği yapmayı bir ödev olarak değerlendiriyorum.

- Siyasetle iştigal ettiğim için bunların bilinmesini olağan karşılıyor ve yanlış öncüllerden kalkan yargıları da sonlandıracağını umuyorum.

mariam-siyasetcafe.jpg

- AK Parti ile bugüne dek bir siyasi veya iş ilişkim olmadı. Bu haksız siyaseti savundukları sürece Hak ve Adalet'e dayalı muhalefetim devam edecek, kişisel bir talebim de olmayacaktır.

- TC vatandaşlığı dışında vatandaşlık veya oturma iznim vs yoktur. Müracaatım da olmamıştır.

- Mariam Kavakçı'nın öz babası değilim; anneleriyle 2016 ortalarında sonlanan beş yıllık evliliğim dolayısıyla şık bir baba-kız ilişkimiz olmuştu.

- Kişisel tercihim olmasa da boşanmadan itibaren, ailenin herhangi bir ferdi ile selamlaşma dahil bir temasım ol(a)madı. Siyaset zor bir uğraş tabi Hakikat diye bir dert varsa.Birbirinden bu kadar nefret eden tarafların olduğunu da biliyordum.Aslında en kolayı bir tarafa yaslanmak ve işini yürütmek.Bunu yapmayacak doğru bildiğimi söylemeye devam edeceğim."Saray kötüdür, linç daha da kötüdür."

cihangir-islam-siyasetcafe.jpg

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.