Uzaylıların askeri üsleri Türkiye’de de varmış

Uzaylıların askeri üsleri Türkiye’de de varmış

Uzaylıların askeri güçlerinin Türkiye’de nerede olduğu açıklandı, okuyunca çok şaşıracaksınız

Yıllardan beri uzay ve uzaylılar ile ilgili çeşitli araştırmalar yapan, ayrıca Orion UFO ve Dünya Dışı Varlıkları Araştırma Merkezi’ni kuran, araştırmacı Kuzey Atacan, uzaylıların denizde Üsküdar açıklarında ve Çamlıca Tepesi’nde üsleri olduğunu söyledi.

Atacan; “Uzaylılar çocukluğumdan itibaren bana görünüyorlardı. Beni bir gece 3 uzaylı alarak bir gemiye bindirdiler ve bazı şeyler söylediler” dedi.

Atacan, ”Amerika, Almanya ile beraber İlluminaticiler, uzaylılar ile görüşüyorlar. Hatta ABD, uzaylılar ile gizli anlaşma yaparak onları gizleme karşılığı teknolojiler aldı. Uzay araçlarına benzer gemiler ile insan, uzaylı ve hayvan DNA’larından ölmeyen askerler yaratmaya çalışıyorlar” şeklinde sözlerine devam etti.

Kraliçe Elizabeth’in de uzaylı olduğunu iddia eden Kuzey Atacan, Obama’nın bir korumasının da uzaylı olduğunu, hatta yemin törenini uzaylıların izlediğini ekledi iddialarına.

Çamlıca Tepesi'nde üsleri var

Kuzey Atacan, Dünya’ya 23 tür uzaylının indiğini ve insanlar arasında yaşadığını belirterek bunların en belirgin özelliklerini de sıraladı.

Uzaylıların İstanbul’da denizde Üsküdar açıklarında ve Çamlıca Tepesi’nde üsleri olduğunu ifade eden Atacan, yapılan araştırmalarda, dünya dışı varlıkların konuşma dilinin Türkçe’ye benzer olduğunun belirlendiğini de iddia etti.

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.