VAHŞET! Kadınları diri diri yaktılar

VAHŞET! Kadınları diri diri yaktılar

Arkadaşları ile oynarken ortadan kaybolan ve cesedi bulunan 12 yaşındaki küçük çocuğun katili olduğu düşünülen iki kadın diri diri yakıldı.

Güney Afrika’nın Limpopo şehrinde yaşayan 12 yaşındaki Abelo Muila, geçtiğimiz ay arkadaşları ile oynarken ortadan kayboldu. Muila’nın yakınları ve polis tarafından yapılan aramalarda sonuç alınamadı.  Bir süre sonra küçük çocuğun cesedi araziye terk edilmiş olarak bulundu.

ÇETEDEN VAHŞİ CEZA

Bölge sakinlerinin, çocuğu öldürenler için 'kendi yasaları'nı uygulamaya karar vermesiyle işler vahşete dönüştü. Şehrin kuzeyinde yer alan Ha-Mashau Misevhe köyünden bir çete, iki kadının Abelo Muila'yı öldürdüğü kanısına vardı. Esther Mudziwa ve Sarah Hulumeni isimli yaşlı kadınları döven çete üyeleri kadınları çırılçıplak soydu. Acımasız çete daha iki yaşlı kadını yakarak öldürdü.

İKİ GENÇ TUTUKLANDI

Polis memuru Brigadier Motlafela Mojapelo, olayı  "Akşam 10 civarında, çete toplandı. Başta çeşitli objelerle kadınlara saldırdılar. Ateşe vermeden önce iki kadını soydular" diye anlattı..Ön soruşturmalar sonucunda, cesetlerin olduğu yerden ayrılan çetenin, 79 yaşında bir adama ait üç evi de ateşe verdiği, ev sahibinin olaydan yara almadan kurtulduğu belirlendi. Limbobo polisi, olayla ilgili  16 ve 17 yaşında iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Geçen ay da Limpopo'da 12 yaşındaki bir kız, 'şifa bulmak' için gittiği papazın tecavüzühe uğramış, papaz tutuklanmıştı.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.