Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: 'Meral Akşener'de FETÖ'cüdür'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: 'Meral Akşener'de FETÖ'cüdür'

İYİ Parti'li Ümit Özdağ'ın İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmesinin ardından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında söylediği sözler yeniden gündem oldu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmiş, İYİ Parti İstanbul ilçe başkanları da Ümit Özdağ'ın bu açıklamalarının ardından Özdağ'ın partiden ihracı ve disipline sevkine yönelik imza vermişti.

Ümit Özdağ’ın, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia ettiği açıklamalarının ardından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında geçtiğimiz aylarda yaşanan FETÖ tartışması yeninden gündeme geldi.

 

'AKŞENER FETÖ'CÜDÜR'

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Parti Genel Merkezinde bir basın toplantısı yaparak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in FETÖ ve PKK ile dayanışma itiraflarını içeren klipleri basına göstermişti.

 

Perinçek, yaptığı toplantıda şunları söylemişti:

 

'Akşener, 21 Mart 2019 günü CHP ile ortaklaşa düzenledikleri Kocaeli mitinginde yaptığı konuşmada, “Garip gureba, çaycı çorbacı hapiste, Mehmetçik hapiste” diye konuşuyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da, bu hezeyanlara çiçek atarak eşlik ediyor. Görüntülerini kamuoyunun değerlendirmesine sunuyoruz.  

Bugün hapiste, “garip gureba” yok! “Çaycı çorbacı” yok! “Mehmetçik” yok!  

Bugün hapiste olanlar, FETÖ darbecileri ve PKK teröristleri.

15-16 Temmuz 2016 gecesi, ABD’nin tezgâhladığı darbede, Türk milletine, Türk Ordusuna ve Türk Polisine kurşun sıkan, bomba atan Gladyo darbecileri, Meral Akşener’in sözlüğünde “Çaycı” oluyor, “çorbacı” oluyor, “Mehmetçik” oluyor.

15-16 Temmuz gecesi Mehmetçik ve polisimiz, Fethullahçı Gladyo darbecilerini bastırırken ortalıktan kaybolanlar, şimdi Fethullahçı Gladyo darbecilerini hapisten çıkarmak için sahne alıyorlar. 

Türkiye’de bugün hiç kimse Fethullahçı Gladyo’nun darbecilerini “Mehmetçik” diye anamaz. Bu “kabadayılığı” ancak Gladyo görevlileri gösterebilir. Meral Akşener, Mehmetçiğe hakaret ediyor. Meral Akşener, Fethullahçı Gladyo’nun istediği görevi yapıyor.

İyi Parti, üç gün önce bir klip yayımladı. Bu klipte FETÖ ve PKK teröristlerine güzelleme yapılıyor, teröristler kahramanlaştırılıyor ve özgürlük savaşçısı olarak gösteriliyor. Meral Akşener, FETÖ ve PKK teröristlerini hapisten kurtarmak için kendini feda ediyor, Gladyo göreviyle kamuoyunun karşısına çıkıyor.

Bugün hapisanede Atatürkçüler yok, Milliyetçiler yok, Vatanseverler yok, Devrimciler yok. Bugün hapisanelerde Doğu Perinçekler, İlker Başbuğlar, Kemal Alemdaroğlular yok! Bugün hapisanelerde Deniz Gezmişler, Mümtaz Soysallar, Erbakanlar, Mehmet Gül’ler, Ecevitler yok!

Vatanseverler Silivri duvarlarına hapsedildiği zaman, “Darbecilerden hesap sorulsun” diyen Akşener, şimdi Fethullahçı Gladyonun darbecilerini hapisten kurtarabilmek için büyük gayret içindedir. ABD emperyalizminin FETÖ ve PKK’yı kurtarma görevi, ancak bu kadar çılgınca yerine getirilebilir.  

 

TÜRK POLİSİNE DÜŞMAN

 

İyi Parti’nin klibinde, FETÖ’yü ve PKK teröristlerini sorgulayan Türk Polisi, işkenceci olarak gösteriliyor.  

Klibin devamında Türk Polisi, ceketini sırtından atıp teröristlerin yanına geçiyor. 

İyi Parti, açıkça Türk Polisine “PKK ve FETÖ teröristlerine katıl” çağrısı yapıyor.

Bu klibi kimin yaptığını belirtmeden gösterin, her izleyen PKK ve FETÖ marifeti olduğunu söyleyecektir. Ancak PKK ve FETÖ’nün yapabileceği bir klibi, İyi Parti imal etmiştir. Bu klibi  sosyal medyada PKK ve FETÖ yaymaktadır.

İyi Parti’nin klibinde hapse atılan teröristler ile Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve diğer halk hareketleri birleştiriliyor. Böylece Gladyonun Türkiye planı, İyi Parti klibiyle ilan edilmiş bulunuyor. Ekonomik iflas karşısında evine ekmek götüremeyen emekçilerin haklı mücadelesini CIA Gladyosunun denetimine alma planı açığa vurulmuş bulunuyor. 

 

TERÖRİSTLERİ MASUM GÖSTERME GAYRETİ 

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya’da yaptığı konuşmada, halka “Teröristler nasılsınız” diye sesleniyor. Böylece teröristleri halk ile özdeşleştiriyor. Amaç, hapisanelerdeki FETÖ ve PKK tutuklularını masum göstermek ve kurtarmak.  

 

İşte o klip;

 

İŞTE İLGİLİ HABERLER;

 

as-008.jpg

ere-003.jpg

kavuncu-001.JPG

 

bugra.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum