Vatanım Sensin bu hafta yayınlanmayacak mı? 53.bölüm fragmanı neden verilmedi?

Vatanım Sensin bu hafta yayınlanmayacak mı? 53.bölüm fragmanı neden verilmedi?

Kanal D ekranlarının merakla takip edilen ve sevilen dizisi Vatanım Sensin’in yeni bölüm fragmanının neden yayınlanmadığını izleyiciler merak ediyor. Diziyi severek izleyen takipçiler için ayrıntılar haberimizde;

Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin’in yeni bölüm fragmanının neden yayınlanmadığı merak konusu oldu.

Geçtiğimiz hafta 12 Nisan Perşembe günü izleyiciyle buluşan dizide Hilal’in başına gelen olaylar sonrasında 53. bölümde neler olacağı merak uyandırdı. İkinci sezonunu sürdüren dizi, her hafta 2 fragman yayınlarken, son bölümden sonra hiç tanıtım yapılmaması izleyicileri üzdü.

Peki dizinin yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Kanal D’nin 19 Nisan tarihli yayın akışına göre Vatanım Sensin, 53.bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Fakat dizinin bu hafta yayınlanmama ihtimali de var. Çünkü bugün Türkiye Kupası yarı final karşılaşması var. Bu nedenle reyting faktörü sebebiyle Kanal D özel yada tekrar bölümünü yayınlayabilir.

SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Türk ordusunu koruyabilmek için mücadele veren Miralay Cevdet bir yandan da Hilal’in felç kalmasına neden olan suçluları ortaya çıkarmaya çalışıyor. Zor günler geçiren Hilal’e en büyük destek ise yine Leon’dan geldi. Finalde ise Cevdet, Fillipos tarafından tutulan haine önce kendi kimliğini afişe etti ardından onu öldürdü.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.