Ve Ebru ile Zarrab buluştu! Büyük hesaplaşma

Ve Ebru ile Zarrab buluştu! Büyük hesaplaşma

Geçtiğimiz günlerde New York'ta bir mekanda görüntülenen ve ABD'de de yaşadığı lüks hayat ile dikkat çeken Reza Zarrab'la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı...

Geçtiğimiz hafta Reza Zarrab'ın New York'un lüks mekanlarından basına sızan görüntüleri şok etkisi yaratmıştı.

Görüntülerin ardından bu hafta başında kızıyla birlikte Atatürk Havalimanı'ndaki VIP girişini kullanarak ABD’ye giden Ebru Gündeş'in Reza Zarrab ile görüşmeye gittiği iddia edilmişti.

Takvim gazetesi, Zarrab'ın ABD'de lüks hayat yaşadığını ve Gündeş-Zarrab çiftinin Manhattan'ın en lüks oteli Four Seasons'a bir araya geldiğini ifade etti. İddiaya göre Gündeş-Zarrab çifti otel odasında tartıştı. Fotoğraflar paylaşan gazete, Zarrab’ın 300 bin dolar yani 1.8 milyon TL değerindeki Cadillac Escalade adlı cipe bindiğini yazdı.

Takvim gazetesinin konuyla ilgili haberi şöyle:

'Reza Zarrab, Halkbank davasında itirafçı olup serbest kaldı. New York’ta ortaya çıktı. Şimdi de Manhattan’ın en lüks oteli olan Four Seasons’a girerken objektiflere yakalandı. Oteldeki rezarvasyon ise geçtiğimiz hafta ABD’ye giden Ebru Gündeş’in menajeri Sedef Arım adına yapılmıştı.

ebruvereza.jpg

İran'a ambargoyu delmekle suçlandı. ABD'deki Halkbank davasında yargılandı. İtirafçı olup serbest bırakıldı. Herkesin merak ettiği Reza Zarrab, geçen hafta New York'ta bir kadınla yemek yerken yakalandı! Kendini Sam olarak tanıtan Zarrab'ın yanındaki kadının eşi Ebru Gündeş'in eski arkadaşı Ayşegül Akgün çıktı.

LÜKS İÇİNDE YAŞIYOR

Bu gelişmenin ardından eşi Ebru Gündeş kızıyla soluğu New York'ta aldı. Gözler ikiliye çevrilirken yeni görüntüler ortaya çıktı. Zarrab, Manhattan'ın en lüks oteli Four Seasons'a girerken objektiflere takıldı. Otelde Sedef Arım adına yer ayırtılmıştı. Arım'ın, Gündeş'in "Kardeşim" dediği 20 yıllık menajeri Sedef Arım olduğu anlaşıldı. Oysa Gündeş, ABD'ye konser vermek için gittiğini açıklamıştı. Reza Zarrab'ın kaldığı otelin önünde ise lüks bir cip vardı. Cipine eşya yükleyen Zarrab, şoförünün kullandığı cipine binip bölgeden uzaklaştı.

Lüks otelde yakalanan Zarrab, cipine bindi. Zenginlerin sayfiye yeri Hamptons'a gittiği öğrenildi. Zarrab'ın otelin 29'uncu katındaki lüks dairede kaldığı belirtildi. Zarrab, New York'ta lüks içinde yaşıyor. 300 bin dolar yani 1.8 milyon TL değerindeki Cadillac Escalade adlı cipe biniyor. Yanında da FBI ajanı ya da bir koruma bulunmuyor. Elini kolunu sallaya sallaya geziyor.'

siyasetcafe.com

reza.jpg

 

erd.jpg

feto-014.jpg

gayrimenkul-001.jpg

son.jpg

andimiz-002.jpg

dev.jpg

ebru-002.jpgfet-001.jpg

as-001.jpg

sedanurdan-aci-haber.jpg

memurlar-evden-calisabilecek-siyasetcafe.jpg

muharrem-001.jpg

3.havalimaninin-acilisi-ertelendi-siyasetcafe-001.jpg

dunyadases.jpg

13ilimiz-gitti-siyasetcafe.jpg

yerlivemilli.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.