WhatsApp’ta iki yenilik birden! Karanlık mod özelliği nedir? (WhatsApp nasıl indirilir?)

WhatsApp’ta iki yenilik birden! Karanlık mod özelliği nedir? (WhatsApp nasıl indirilir?)

En popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp’a bir özellik daha geldi. WhatsApp’ın merakla beklenen karanlık mod özelliği Android Beta sürümüne eklendi. Peki karanlık mod nedir, nasıl kullanılır?

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, karanlık mod özelliğini kullanıcılarının hizmetine sundu. Son zamanlarda birçok uygulama altında görmeye başladığımız karanlık mod, kullanıcılar tarafından oldukça ilgi gören bir özellik. Peki karanlık mod nedir, nasıl kullanılır? İşte detaylar…

KARANLIK MOD ÖZELLİĞİ NEDİR?

WhatsApp, karanlık mod özelliğini ilk olarak Android Beta sürümüne ekledi. Uzun zamandır kullanıcılar tarafından beklenen karanlık mod özelliği, hem telefonun pil ömrünü uzatıyor hem de uygulamayı kullananların gözlerini yormuyor.

Android 2.19.82 beta sürümünde yayınlanan karanlık mod özelliği ayarlar menüsünde kullanılabiliyor. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra tüm WhatsApp kullanıcıları bu özellikten yararlanabilecekler.

WHATSAPP’TAN BİR ÖZELLİK DAHA! MESAJLARINIZ PAYLAŞILIYOR MU GÖREBİLECEKSİNİZ

WhatsApp’a bu sabah yeni bir özellik daha geldi. Uygulamayı kullananlar atılan mesajın üzerine bir süre basılı tutulunca ‘iletildi’ mesajını görüyor. İşte yeni özellik hakkındaki detaylar…

Yeni eklenen özellikle birlikte, bir mesajın kaç defa iletildiğini öğrenebileceksiniz. Yani gönderdiğiniz mesaj, başkalarıyla da paylaşılıyor mu bunu görmek artık mümkün.

Beta sürümü kullanımda olan bu özelliğin yalan haberlerin yayılmasını engellemek için geliştirildiği iddia ediliyor.

WHATSAPP NEDİR?

WhatsApp, cep telefonları için geliştirilmiş anlık mesajlaşma uygulaması. Bağlantı kurulması halinde, bilgisayardan da uygulamayı kullanan kişilerle mesajlaşabilirsiniz.

Uygulama ücretsiz olarak hizmete sunulurken, çektiğiniz fotoğraf ve videoları da göndermenize olanak sağlıyor.

whatsapp.jpg

WhatsApp kullanabilmeniz için cep telefonunuzun internete bağlı olması yeterli.

Uygulamayı kullananlar aynı zamanda sesli görüşme de yapabiliyorlar.

Dünyanın neresinde olursanız olun WhatsApp sayesinde sevdiklerinizle mesajlaşmak, dosya paylaşmak, foto ve video göndermek mümkün.

WHATSAPP NASIL İNDİRİLİR?

WhatsApp uygulamasını indirebilmek için akıllı telefonunuzdan uygulamanın resmi sitesine girmeniz yeterli. Uygulamayı yükledikten ve gerekli adımları geçtikten sonra telefon rehberinizdeki kişilere ücretsiz olarak mesaj göndermeye başlayabilirsiniz.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.