WhatsApp uygulamasının gruba arkadaş ekleme özelliğinde beklenen değişiklik

WhatsApp uygulamasının gruba arkadaş ekleme özelliğinde beklenen değişiklik

WhatsApp kullanıcılarının beklediği bir özelliği daha uygulamaya ekledi. Bundan sonra WhatsApp kullanıcıları, her istediği kişiyi grup içerisine dahil edemeyecek. Önce istek gönderilecek, ardından da karşı tarafın onaylaması halinde gruba dahil olabilecek

Milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp’tan bir özellik daha… WhatsApp kullanıcıları daha önce, gruba her istediği kişiyi ekleyebiliyordu. Bu özellik, gruba üye olmak istemeyen kullanıcılar için rahatsız edici olabiliyordu. WhatsApp, bu özellikte değişikliğe giderek, gruba davet etilen kişiye onaylaması için önce uyarı gönderecek, kullanıcılar bu sayede gruba katılıp katılmama konusunda verdikleri karara göre mesajlaşmayı gerçekleştirebilecek.

WhatsApp’ta artık kullanıcılar, başka herhangi bir kullanıcıyı anında gruba ekleyemeyecek. Kullanıcıların, gruba eklenebilmesi için önce karşı tarafa onay edip etmeyeceğine dair bir ileti gidecek.

Daha önce kullanıcılar açısından can sıkıcı hale gelen bu özellik, yeni haliyle birçok kullanıcının da beklediği şekilde güncellendi.

Öte yandan, gruba eklemek için davet gönderebilecekler listesini de oluşturabileceksiniz.

Bu özelliği aktif etmek için ise, Gizlilik –> Grup kısımlarını takip etmeniz gerekiyor. Sonrasında ise karşınıza hiç kimse, kişilerim ve herkes olmak üzere 3 ayrı seçenek çıkıyor.

whatsapp-001.jpg

Hiç kimse seçeneğini belirlemeniz halinde, hiçbir kullanıcı sizi sohbet grubuna ekleyemeyecek. Eğer eklemek isterse size davet göndermesi gerekecek.

Kişilerim seçeneğini belirlemeniz halinde, yalnızca rehberinizdeki kişiler sizi ekleyebilecek.

Herkes seçeneğini belirlemeniz halinde ise herkes sizi grubuna ekleyebilecek.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.