Yandaş Yazardan Yılmaz ÖZDİL'e sert cevap

Yandaş Yazardan Yılmaz ÖZDİL'e sert cevap

Esra Elönü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden Yılmaz Özdil'i bugünkü köşesine taşıdı.

Haber7 köşe yazarlarından Esra Elönü "Yılmaz Özdil ya da don lastiğinden teşhisler" başlığıyla kaleme aldığı köşe yazısında Hürriyet gazetesinden Yılmaz Özdil'e cevap verdi. Özdil'e "Sen o kadar kirli bir öfkeye sahipsin ki inilecek çocukluğun yok!" diye seslenen Elönü verdi veriştirdi. 


İşte o yazı: 

YILMAZ ÖZDİL KİM?

"Yılmaz Özdil'in yazısını okuyunca üzerine kemik basıp yazının sesinin nerden kısılacağını aradım. Genelde hormon spazmı geçiren 25-40 yaşları arasındaki hatunlara ve "Ayy Yılmaz Özdil'e bayılıyorum yaaaa" sesinden aparılmış perakende salyacı tiplere hitap eden bir yazarın teşhisteki hatasına ancak böyle teşbih dizilir! Teşhiste hata var ama teşbihte hata yok!

Yılmaz Özdil kim? Gazetesinin battal baş yazarı, seküler kitlenin orgazm butonu, kendine göre seçkin bana göre tezgahta seçilmeye bile değmez patates! Kendine göre insancıl bana göre sadece ısırıldığı yerin bekçiliğini yapan kan tellalı.. Kendine göre belki sakinleştirici bana göre şalvar lastiğini geziye kadar uzatıp bırakmış ve şaplağı kendi yüzüne yemiş nitelikli provokatör! Müftü karısıyla düet yapıp fazlasıyla detone olan zavallı klavye solisti! Utanmadan teshiş koyuyor diyoruz yüzü ve insanlığı sadece makyajla kızaran bir insandan ne beklenir ki!

İdeolojik bileşenleri kafatasıyla aynı bir hükümetle yaşasaydı Metin Feyzioğlu'nun konuşmalarını alır liğme liğme ederdi eminim! Öğelerine ayırır artistik patinajlar çekip kendine doğru hışımla toslardı buna da eminim. Çıktığı bütün programları arşivden indirin eminim arşiv zehirlenmesi yaşayacaksınız! Ayar veren mahalle snobu tikleriyle size tenakuz karnavalı yaşatacak! Bir haller, bir tripler vurucam kırbacı repliklerinden kendisine eşeği ödül koyan çocuk atarlanmaları da cabası!

SENİN EN ADAM HALİN BİLE O ÇOCUKLUĞA İNMEYE YETMEZ!

Şimdi çıkmış Başbakanın çocukluğuna inmeye çalışıyor! Höst! Senin en adam halin bile o çocukluğa inmeye yetmez! Kelimelerin jönü hah ha! Vidanjönü olmayasın! Madem derinlere iniyorsun önce kendi öfkeni, kendi egonu, bencilliğini, işime gelirseciliğini temizle! Hoş.. Temizlemen için yazılarına bir 40 gün ara vermen lazım o kadar yani!

Adamı öfkelendirmek için damarına alçakça basan Eleman Metin'e çok bile sabretmişken sen öfke kontrolsüzlüğünden bahsediyorsun! Yahu adamı çileden çıkarmak için, dinlemişler, kızıyla oğluyla eşiyle vurmaya çalışmışlar, iftira kolleksiyonerliği yapmışlar sen çıkıp klozet mürekkebinden nemli klavyenle teşhis koymaya kalkıyorsun! Ona sabır derler, adamlık derler, başkaldırı derler!

İğreniyorum sizin gibi seçkin edebiyatı yapıp nabza göre teşhisçi imitasyon doktor bozuntularından. Ayrıca kendime de çok kızıyorum sizin gibi dallama cümle kasaplarını ciddiye aldığım için neylersin bırakalım da biraz sizinle o aşağıladığınız o hakir gördüğünüz millet eğlensin!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.