Pınar Eliçe'nin tesettürlü hali şaşırttı

Pınar Eliçe'nin tesettürlü hali şaşırttı

Bir döneme verdiği cesur pozlarıyla damga vuran şarkıcı Pınar Eliçe başörtülü pozlarını sosyal medya hesabından paylaşınca olay oldu.

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biriydi Pınar Eliçe.

Güzelliği, fiziği ile kendine hayran bırakan şarkıcı, verdiği yarı çıplak pozlarıyla hafızalarda yer edinmişti. Yıllar sonra ortaya çıkan Eliçe, Umre'ye gitmesiyle gündem oldu.

2008 yılında aldatılınca eşi Çetin Çapan'dan boşanan ve o tarihten sonra ortalarda görünmeyen Pınar Eliçe, umre görevini yerine getirmek için kutsal toprakların yolunu tuttu. Kutsal topraklardan bol bol paylaşım yapan Pınar Eliçe, tesettürüne dikkat etmediği gerekçesiyle eleştirildi.

Yorumları okuyan Pınar Eliçe, kendisini eleştiren takipçilerine cevap verdi.

Eliçe, "Güzel insanlar çok büyük bir yanılgı içerisinde olan sadece yorum yapmış olmak için yorum yapan bir kaç insan için bu bilgilendirme. Hac dönemi 2,5 ay önce bitmiştir. Ben Umre yapıyorum.

Allah kabul ederse inşaallah hac da nasip olur ama lütfen yorumlarınızı yaparken daha dikkatli olun bi bırakın da yargıları neyin nasıl olacağını insan ağız tadıyla bir müslüman olarak Allah'a karşı görevimizi yapalım....Sevgiyle kalın..." dedi.

 

pinar-elice-siyasetacfe.jpg

1914104_10_1540554885zrufl.jpg

 

Her anını sosyal medyada paylaşan ünlü isim otelin reklamını yapmayı da ihmal etmedi...

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.