'Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor' iddiası!

'Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor' iddiası!

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor. Gündeme bomba gibi düşen bu haber Yasak Elma dizisi hayranlarında deprem etkisi yarattı.

Fox TV’nin başarılı dizisi Yasak Elma izleyiciyi ekran başına kitlemeye devam ederken ortaya atılan bir iddia deprem etkisi yarattı.

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinde sular durulmuyor.

Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu karakteri ile Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay arasında yaşananlar izleyicileri bir hayli kızdırdı.

Yasak Elma’daki bu sahnenin ardından sosyal medyada ortalık karıştı. Çok sayıda izleyici sosyal medyadan “Yıldız’ı da aldatan aldatana. Adamlar ne kadın düşkünü çıktılar. Yıldız’ı biraz güçlü bir kadın olarak görsek, işinde gücünde olsa bir müddet. Her seferinde rezil ediyorlar. Herkes kızın başına bela oluyor. Kimse çıkarsız sevmedi Yıldız’ı. Bi Kerim vardı, onu da şutladılar.” diye yazdı. 

İhanet sahnesiyle gündeme damga vuran Yasak Elma izleyicileri harekete geçti. İzleyiciler tarafından aile yapısını bozduğu gerekçesiyle RTÜK’e şikayet edilen o Yasak Elma’nın akıbeti merak konusu oldu.

 

YAYINDAN KALDIRILACAK İDDİASI

 

Kulislere düşen bilgilere göre, Yasak Elma dizisinin yayından kaldırılacağı iddia edildi. Konu ile ilgili kanaldan ya da dizinin yapımcılarından resmi bir açıklama gelmedi.

Entrikalarla dolu Yasak Elma’nın , son bölümündeki yatak sahnesinden sonra 96. bölüm fragmanı da olay oldu.

Dijital platformda yayınlanan "Bir Başkadır"da rol alan Nesrin Cavadzade'nin seyirciye ettiği küfür büyük tepki çekmişti.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Yasak Elma'nın 96. bölüm fragmanındaki bir sahne sonrası ortalığa çok çarpıcı bir iddia daha atıldı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.