Yazarımız Volkan Kemal Ergenekon’dan İhsan Şenocak'a açık çağrı: TV’de tartışalım

Yazarımız Volkan Kemal Ergenekon’dan İhsan Şenocak'a açık çağrı: TV’de tartışalım

Yazarımız Volkan Kemal Ergenekon Yeni Akit yazarı İhsan Şenocak'a açık çağrıda bulundu. Ergenekon: "İkrar ediyorsanız, istediğiniz TV'de buyurun bu konuyu belgelerle münazara edelim." dedi

Yeni Akit Yazarı İhsan Şenocak tweetter hesabından "İran'ın eşkıyaları adaletinden ve İslam'a sadakatinden dolayı, kendisine 5. halife denen züft ve takvasıyla maruf Hz. Ömer'in (ra) torunu Ömer b Abdülaziz'in kabrini açıp cesetini götürmüşler. Bunların yaptığını gavur yapmaz. Neredesin Ey Yavuz Sultan!" mesajını paylaştı. Bu halkı kin ve düşmanlığa iten paylaşımın ardından yazarımız Volkan Kemal Ergenekon ise sessiz kalamadı. Sosyal medya hesabından Şenocak'a ateş püskürdü.

PROJE ADAMI ŞENOCAK

Ergenekon: Proje adamı İhsan Şenocak yalan ve iftiralarıyla yine toplumu provake edip, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmeye çalışıyor! Bu ve Ebubekir Sifil gibi sefiller amaçlarına ulaşamayacaklar..." dedi. Bunun ardından Ergenekon yazdığı köşe yazısında Şenocak'a açık çağrıda bulunarak TV'de tartışmaya davet etti.

 

senocak-003.jpg 

 

İŞTE ERGENEKON'UN YAZISININ O BÖLÜMÜ

Gerek siz gerekse Ebubekir Sifil gerek Nurettin Yıldız ve Cübbeli Ahmet, sosyal medyada mezhep kışkırtıcılığı yaparak, vahdeti baltalıyor, emperyalist ABD ve siyonist gaspçı rejim İsrail'in ekmeğine yağ sürüyorsunuz..
Halkı kin ve düşmanlığa sürüklüyorsunuz...
Buna son vermeniz gerekir..Bu tür hadsiz çıkışlar ümmetin maslahatına değildir..
Hz.Ali ( as)'ın kabri bombalandığında niye tepki göstermediniz Işid'e ve El Nusra'ya..
Hz.Zeyneb validemizin türbesi bombalandığında niye sesiniz çıkmadı..


Hz.Hücr bin Adiyy gibi büyük bir sahabenin kabri tahrip ve imha edilirken neden hepiniz faciayı seyretmekle yetindiniz..!!!


Bu da  o terörist örgütlerin sempatizanı olduğunuzun en müşahhas misali gibi gözüküyor.. 
Yayınladığınız tweet i inkar ediyorsanız tekzib edin..İkrar ediyorsanız, istediğiniz TV'de buyurun bu konuyu belgelerle münazara edelim..Takdiri halka bırakalım...

 

YAZININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.