Yazışmalar deşifre oldu

Yazışmalar deşifre oldu

Yeşim Salkım’ın eski eşi Hakan Uzan’ın 2001’de uygunsuz bir şekilde Gülben Ergen ile basıldığı iddiası doğru çıktı. Gülben Ergen ile bir emniyet mensubunun arasındaki yazışmalar basına sızdı

İsmi, evli ve çocuklu Tolga Duğles ile anılan Gülben Ergen cephesinden bir skandal daha! Yeşim Salkım'ın 27 Eylül 2017 tarihinde Beyaz TV'de dile getirdiği "Gülben, Swiss baskını sırasında o dönemki eşim Hakan Uzan'la otelde uygunsuz biçimdeyken rehin alındı" iddiası tescillendi.

GÜNAYDIN’ın haberine göre; Ergen, yazışmalarda o olayla ilgili olarak ‘Kabus!’ ifadesini kullanıyor

 

Ergen, bir süre önce "Telefonuma tehdit telefonları geliyor" diyerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ergen'in telefonunda; Yeşim Salkım'ın bahsettiği Swiss baskını sırasında çekilen otel görüntüleriyle ilgili bir emniyet mensubuyla yaptığı gizli yazışmalar ortaya çıktı.

Ergen'in mesajlaştığı emniyet mensubu; Hakan Uzan'la ilgili bir dosya hazırlandığını ve kendisinin de otel odasında onunla yatakta yakalandığı için bu dosyaya dahil edildiğini söylüyor. Ergen'in tepkisi ise "Allah'ım kabus!" şeklinde...

Yeşim Salkım, telefonla bağlandığı bir TV programında şu iddiayı ortaya atmıştı: "Evde annemle otururken televizyonu açtım. Swiss baskını olduğunu ve otelde bazı kişilerin rehin alındığını öğrendim. O sıra telefonum çaldı. Bir belediye başkanı 'Eşiniz ve kadın sanatçı yataktayken rehin alındı' dedi. O sanatçı Gülben Ergen'di."

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.