Yeğen Mary Trump bombalamaya devam ediyor: "Babası Trump'ı taciz etti"

Yeğen Mary Trump bombalamaya devam ediyor: "Babası Trump'ı taciz etti"

Donald Trump'ın yeğeni Mary tartışmalara neden olan kitabında, ABD Başkanı'nın uzun yıllar babasının duygusal tacizine maruz kaldığını iddia etti.

Kasım ayında gerçekleştirilecek olan ABD Başkanlığı seçimi öncesinde Başkan Donald Trump’ın başı bu aralar oldukça fazla dertte. Covid-19 salgını, George Floyd protestoları, Esptein skandalına adı karışması ve son olarak da hakkında yazılan kitapların birer birer piyasaya sürülmesi..

Yazılan kitaplar arasında hiç şüphesiz ki Trump’a en büyük darbe yeğeni Mary Trump’ın yazdığı ve tüm aile sırlarını ortaya çıkaran "Çok Fazla, Asla Yeterli Değil: Ailem Nasıl Dünyanın En Tehlikeli Adamını Yarattı" adlı kitap. Kitap 14 Temmuz’da piyasa sürülecek ama daha çıkmadan ABD’yi kökünden sarstı.

Donald Trump'ın yeğeni Mary tartışmalara neden olan kitabında, ABD Başkanı'nın uzun yıllar babasının duygusal tacizine maruz kaldığını iddia etti. Mary Trump'a göre ABD Başkanı Trump uzun yıllar boyunca babası Fred Trump'ın baskılarıyla karşılaştı.

 

Klinik psikolog olan Mary Trump'ın basına yansıyan analizine göre Fred Trump, oğlunu yıllarca duygusal olarak taciz etti.

Babası nedeniyle ABD Başkanı'nın çocukluğu korku içerisinde geçti. Mary Trump'a göre uzun yıllar tacize maruz kalan Trump'ın yaşadığı travmalar nedeniyle ABD Başkanı "mahvoldu" ve "insani duygular geliştirme ve hissetme yeteneğini kaybetti."

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.