ABD Başkanı Trump’a yeğen darbesi! Mary Trump ailenin tüm kirli sırlarını ortaya döktü

ABD Başkanı Trump’a yeğen darbesi! Mary Trump ailenin tüm kirli sırlarını ortaya döktü

ABD Başkanı Donald Trump’ın bu aralar başı oldukça fazla dertte. Yeğen Mary Trump ‘Çok Fazla ve Asla Yeteri Kadar Değil: Ailem Dünyanın En Tehlikeli Adamını Nasıl Yarattı’ isimli kitapla tüm kirli sırları ortaya döktü...

ABD Başkanı Donald Trump’ın bu aralar başı oldukça fazla dertte. Covid-19 salgınındaki tutumunun ABD halkınca ve yerel valilerince eleştirilmesi, ırkçılık karşıtı gösteriler, Çin ve İran’la yaşadığı gerginlikler, tutuklu bulunduğu hücresinde intihar eden pedofil milyarder Epstein davasında isminin geçmesi derken hakkında çıkan kitaplar…

Geçtiğimiz günlerde eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın yazdığı "The Room Where It Happened: A White House Memoir"(Olayın Gerçekleştiği Oda) Amazon üzerinden satışa çıkmış ve daha satışa çıkmadan tüm baskıları tükenmişti. Kitap dünya kamuoyunda oldukça yankı uyandırmıştı. Sonrasında ise 14 Temmuz’da satışa çıkması beklenen, Donald Trump ve ailesinin tüm “kirli sırlarını” ortaya çıkaran yeğeni Mary Trump’ın yazdığı; ‘Çok Fazla ve Asla Yeteri Kadar Değil: Ailem Dünyanın En Tehlikeli Adamını Nasıl Yarattı’ (Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man) isimli kitap…

 

trump-kitap1.jpg

Kitapta neler yok ki.. Donald Trump’ın oldukça başını ağrıtacak olan kitapta Trump'ın üniversite sınavlarında hile yapmasından Mary'ye yönelttiği rahatsız edici sözlere kadar birçok iddia bulunuyor.

VAY CANINA MARY GÖĞÜSLERİN NE KADAR BÜYÜK!

Trump’ın engellemek için elinden geleni yaptığı kitapla ilgili çarpıcı bölümler ABD medyasında yer aldı. O bölümlerden birinde Mary Trump, 29 yaşındayken amcasının Florida’daki konutunda yaşadığı utanç verici anları anlattı.

Trump’un Palm Beach’deki ünlü ve Epstein davasında da adı sıkça geçen Mar-a-Lago isimli villasında, bir yemeğe bikinisiyle gittiğini belirten Mary, kendisini gören Donald Trump’ın, “Vay canına Mary. Göğüslerin ne kadar büyük” dediğini iddia ederken, “Yüzüm bir anda kızarmıştı. Havluyu omuzlarıma çekmek zorunda kalmıştım” ifadelerini kullandı.

Trump’ın o dönemki eşi Marla Maples’ın da bu durumdan rahatsız olduğunu belirten Mary, dirseğiyle Trump’ı dürttüğünü vurguladı.

‘SOSYOPAT BABASI YÜZÜNDEN’

Trump’ın eğitim hayatında da hile yaptığını öne süren Mary, SAT sınavlarına kendisi yerine girmesi için tutulan bir kişiye para ödendiğini yazdı.

Trump’ın davranışlarının “dünyanının sağlığını, ekonomik güvenliğini ve sosyal yapısını tehdit ettiği” görüşünü savunan Mary, ABD Başkanı’nın kişiliğinin ‘sosyopat’ babası tarafından şekillendirildiğini söyledi. Babasından sevgi görmeyen Trump’ın uzun süre bu durumla mücadele ettiğini ve nihayetinde narsistliğe yol açtığını ifade etti.

O BİR SOYTARI ASLA BAŞKAN OLAMAZ !

Ayrıca kitapta, Trump'ın kız kardeşi Maryanne Trump Barry'nin Trump'ın başkanlık adaylığı döneminde, "O bir soytarı, asla başkan olamaz." dediği bilgisi de yer aldı.

Mary Trump, Maryanne Trump Barry'nin, Donald Trump'ın Evanjeliklerin desteğini alması hakkında da "Donald sadece kameralar önündeyken kiliseye gider. Onun hiçbir prensibi yok." değerlendirmesine de kitabında yer verdi.

BEYAZ SARAY’DAN YALANLAMA GELDİ

Beyaz Saray kitapta yer alan ifadeleri yalanlayan bir açıklama geldi. Açıklamada, “Mary Trump ve yayıncısı halkın ilgisini çekmeye çalışıyor. Ancak bu kitap yazarın finansal kaygılarının ürünü. Başkan Trump 3.5 yıldır görevde. Neden şimdi konuşmayı tercih etti?” denildi.

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.