ABD basını son dakika olarak geçti: Pedofil milyarder Epstein'in fuhuş ağında Trump detayı! "Güzel parça değil mi..."

ABD basını son dakika olarak geçti: Pedofil milyarder Epstein'in fuhuş ağında Trump detayı! "Güzel parça değil mi..."

Bütün dünya bu davayı takip ediyordu. Son dakika haberine göre yüzyılın en büyük skandalı olarak isimlendirilen sapıklık sarmalının ucu ABD Başkanı Donald Trump'a da uzandı.

Son dakika haberine göre FBI tarafından yapılan baskın sonrası evde el geçirilen fotoğraf ortalığı karıştırdı.

Tutuklandıktan sonra intihar eden Jeffrey Epstein'in sevgilisi Ghislaine Maxwell’de geçtiğimiz günlerde tutuklanmış ve FBI baskını sonrası evinde ele geçirilen fotoğraflar ortalığı karıştırmıştı.

 

trump2-002.jpg

Davaya dahil olan yeni tanığın ifadeleri ise başkan deviren cinsten! Şimdilerde 30 yaşında olan kadın tanığın ifadesi Trump'ı oldukça zor durumda bırakacak…

Pedofil milyarder Epstein'in kurduğu iğrenç fuhuş sarmalı ortaya çıktı. Tutuklanan sapık milyarder kısa süre sonra cezaevinde intihar etti. Talihsiz kızları bulma görevini yürüten Epstein'in sevgilisi Ghislaine Maxwell de aynı şekilde tutuklandı. O dönemde 14 yaşında olduğunu söyleyen tanık, şimdiki ABD Başkanı Trump'ın da Mar-a Lago'daki malikanede Epstein'in yanında olduğunu ifade etti.

Epstein'in kendisini "Nasıl? İyi parça değil mi?" deyip gülerek Trump'a gösterdiğini iddia eden tanık, Trump'ın kendisinin reşit olup olmadığını bilmediğini düşündüğünü söyledi.

Kadın tanık öte yandan Donald Trump'ın kendisini taciz ettiğine dair bir açıklamada ya da imada bulunmadı.

 

tanik.jpg

Kendisini Epstein'in "kobay faresi" olarak tanımlayan kadın, yıllar boyu başına gelenlere Trump'ın tanıklık ettiğini iddia etti.

Trump, Melania, Epstein ve Ghislaine Maxwell'in yer aldığı ve şimdilerde tüm basın organlarından yer alan ve artık ezberlediği fotoğrafı, 2000 yılında Mar-a-Lago'daki bir partide çekilmiş.

Federal savcılar, 14 yaşından küçük, üç reşit olmayan kızın suistimal edilmek üzere trafiğini sağlamak da dahil olmak üzere bir dizi suçtan 58 yaşındaki Maxwell karşı suç duyurusunda bulundu.

Savcılar, ayrıca üç kurbanın 1994 ile 1997 arasında cinsel tacize uğradığını iddia ediyor. Maxwell ayrıca, başka bir hukuk mahkemesinde sorgulandığı zaman yalan söylediği için yalancı şahitlikten de suçlanıyor.

Ünlü İngiliz gazetesi DailyMail kadınlardan birinin Maxwell aleyhindeki suçlamaların, anonim bir kadının getirdiği başka bir davaya benzerlik taşıdığını yazdı. Ancak avukatlar yorum yapmaktan kaçındı; New York'un Güney Bölgesi ABD avukatı sözcüsü de yorum yapmadı.

Davasında Trump'tan bahseden kadın, Epstein ve Maxwell tarafından bir 'kobay' olduğunu ve neredeyse bir yıl boyunca Maxwell ve Epstein tarafından bakıldığını, Florida'daki kendi evinden New York'a taşındığını söyledi. Kadın, eğitim masraflarını Epstein'in ödediğini de sözlerine ekledi.

Hukuk davasındada kadın, sahne sanatları kampında Epstein ve Maxwell ile tanıştığında sadece 13 yaşında olduğunu iddia ediyor.

Epstein, gençliğinde Kuzey Michigan'daki kampa katılmıştı. Daha sonra Interlochen Sanat Merkezi'ne düzenli olarak bağış yaptı. Maxwell'in o dönemde 13-14 yaşlarında olan kız çocuğuna, "abla gibi" davrandığı, onu New York ve Florida'daki evlerde tekrar tekrar saldırırıya uğramadan önce sinemaya ve alışverişe götürdüğü söylendi.

Maxwell'in sırdaşı olan yakın arkadaşı Laura Goldman, Maxwell'in Jeffrey Epstein'ın kontrolü altında olduğunu ve onunla evleneceğine inandığını söyledi.

1990'larda partilerinde onunla tanıştıktan sonra Maxwell ile yakınlaşan Goldman, BBC Radio Four'un programında arkadaşının "aynı zamanda Epstein'ın kurbanı" olduğunu iddia etti.

Epstein'in kurbanlarını temsil eden Spencer Kuvin de Dailymail'e verdiği röportajda, Maxwell'in geleceğinin Epstein gibi olabileceğini söyledi ki nitekim bazı Amerikan yerel haber site ve bloglarında da bu tahminler yapılıyor, tahminlerin çoğu Maxwell’in kendisini öldüreceği veya hücrede derin güçler tarafından öldürüleceği yönünde..

Epstein hücresinde intihar etmişti ancak öldürüldüğüne dair de iddialar bulunuyor. Kuvin, Maxwell'in "çok fazla şey bildiğini" ve güçlü insanların hapiste olsa bile onu susturmak isteyebileceğini ya da kendisinin intihar edebileceğini öne sürdü.

Pedofil milyarder Jeffrey Epstein'in sağ kolu olarak nitelendirilen Ghislaine Maxwell'in Buckingham Sarayı'ndaki tahtta, adı taciz skandalına karışmış bir başka isim olan oyuncu Kevin Spacey ile birlikte çekildiği fotoğraf ortaya Telegraph gazetesi tarafından ortaya çıkarılmıştı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.