Yeni Kabine listesi heyecan yarattı! İşte o liste

Yeni Kabine listesi heyecan yarattı! İşte o liste

Kabine değişikliği ile ilgili dün Twitter’da dolaşmaya başlayan bir liste heyecan yarattı. Resmi Gazete 'de yayımlanmış gibi gösterilen listede kabine değişikliği sonrası yeni görev tanımları yer alıyordu.

Geçtiğimiz günlerde Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüs salgını sonrası yapacağı yurt gezisinden sonra kabine revizyonu yapacağını iddia etmiş ve Binali Yıldırım ile Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağını, Berat Albayrak'ın ise Dışişleri Bakanı olacağını öne sürmüştü.

Özkiraz’ın bu iddiasının ardından Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu’da kabinede değişiklik yapılacağını iddia ederek Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu’yu işaret ederek görevlerinin değişeceğini iddia etmişti.

Bu iddialarla birlikte gündemden de düşmeyen kabine değişikliği ile ilgili dün Twitter’da dolaşmaya başlayan bir liste heyecan yarattı.

Resmi Gazete 'de yayımlanmış gibi gösterilen listede kabine değişikliği sonrası yeni görev tanımları yer alıyordu.

 

Listeye göre; yeni kabine şöyle:

 

whatsapp-image-2020-06-03-at-20-25-07.jpeg

 

Yerel seçimler sonrası kabine değişikliği sık sık gündeme gelmiş,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine değişikliği olmayacağını söylemesine rağmen Koronavirüs salgınıyla bu iddialar yeniden gündem olmuştu.

 

SAHTE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

 

Listenin sosyal medyada hızla yayılmasıyla birlikte kabine değişikliğine kesin gözle bakılırken yayınlanan bu listenin sahte olduğu ortaya çıktı.

AK Parti 'den ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan herhangi bir açıklama gelmemesine rağmen sosyal medyada yayılan bu listenin sahte bir liste olduğu öğrenildi.. 

 

sahte-002.jpg

 

Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Çek’te bu iddialar sonrası "Arkadaşlar şuraya herkes icin yazıyorum : Sosyal medyada dolaşan kabine revizyonu yeni bakanlar listesi UYDURMADIR, SAHTEDİR yok öyle bir şey." dedi. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.