Yeni Şafak yazarından ilginç yazı! 'Gülşen ajan olabilir mi?'

Yeni Şafak yazarından ilginç yazı! 'Gülşen ajan olabilir mi?'

Emniyet İstihbarat Dairesi eski Başkanvekili Bülent Orakoğlu, imam Hatip sözleri nedeniyle tutuklanıp serbest kalan şarkıcı Gülşen için 'Milyonlarca İmam Hatipli’ye hakaret eden şarkıcı Gülşen ajan olabilir mi?' diye sordu.

Yeni Şafak yazarı ve eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Bülent Orakoğlu, konserinde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı tutuklanan ve tutukluluğu ev hapsine çevrilen şarkıcı Gülşen’e ilişkin şaşkınlık yaratan bir yazı kaleme aldı.

Orakoğlu “Milyonlarca İmam Hatipli’ye hakaret eden şarkıcı Gülşen ajan olabilir mi?” başlıklı yazısında “ABD Dışişleri Bakanlığı’nın ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan tutuklanan şarkıcı ‘Gülşen’e sahip çıkan hadsiz ve küstah açıklaması karşısında kendi kendime olabilir mi sorusunu sorarak köşe yazıma bu başlığı attım” diye yazdı.

Amerika’nın milyonlarca imam hatipliye yapılan hakaret ve aşağılamayı göz ardı ederek şarkıcı Gülşen’in sözlerini ‘İfade Özgürlüğü’ kılıfı içinde değerlendirdiğini ve Türk yargısının tutuklama kararını ‘Adli taciz biçimlerinden biri’ olarak ifade ettiğini belirten Orakoğlu, “Ayrıca 'Türkiye’yi ifade özgürlüğüne saygı duymaya ve güvence almaya çağırıyoruz' açıklaması Amerika’nın Türkiye’nin yargısı ve içişlerine açık bir müdahale anlamındadır” dedi.

 

Orakoğlu yazında şu ifadeleri kullandı:

 

"Sanat dünyası içinde son aylarda Fazlı Say, Sezen Aksu, Şahan Gökbahar, Cem Yılmaz Tarkan, Sedef Kabaş ve son olarak Gülşen’in mevcut iktidar ve devlet büyükleri aleyhinde tenkit sınırlarını aşan hakaretamiz açıklamaları Türkiye gibi darbe ve teröre hedef olan bir ülkede kabul edilemez sanırım. Diğer taraftan Türkiye’deki yasal veya illegal derin yapılarca veya yabancı ülke gizli servisleri tarafından ajanlaştırılmış ünlüler, gazeteciler ve tüm mesleklerden insanlar olması kuvvetle muhtemeldir. Şüphesiz ki bu ilişkiler çok gizli kripto kategorisindedir. Kolay kolay ortaya çıkmaz veya çıkarılamazlarsa da istihbarat birimlerimizin şarkıcı Gülşen olayının arka perdesini tüm yönleri ile araştırmaları ülke güvenliği ve barışı açısından elzemdir. Amerika’nın şarkıcı Gülşen’e verdiği tam destek hayli manidar!!!” ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum