Yeni yıla denizde girdiler
Antalya'da kendilerini '365 gün denize girenler' diye adlandıran grup üyelerinin 20 yıldır sürdürdüğü gelenek, bu yıl da bozulmadı. Yeni yılın ilk dakikalarında denize giren Antalyalılar, 2015’in herkese hayırlı olmasını diledi.
Çeşitli meslek kuruluşlarına mensup ve emeklilerin oluşturduğu yaklaşık 15 kişilik grup, her yıl olduğu gibi yılbaşı gecesi de geleneklerini bozmadı.
Şehrih dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'na gelen '365 gün denize girenler' grubu, sahilde buluşarak kendi aralarında sohbet etti. Sahilde toplananlar saatler 24.00'ü gösterdiğinde mayolarını giyerek denize girdi. Hafif yağmur altında dev dalgalar eşliğinde denize giren gurup üyeleri hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.
Akdeniz'in ılık sularına kendilerini bırakan grup adına açıklama yapan Mehmet Doğan, 2015'in Türkiye'ye huzur, barış ve huzur getirmesini diledi. Doğan, Akdeniz'in suyunun oldukça iyi olduğunu söyledi, herkese tavsiye etti. Ayrıca, sahilde hava fişek atarak yeni kutladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.