Yeniçağ bir ümit ışığı ve bir kurtarıcı bekliyor!

Yeniçağ bir ümit ışığı ve bir kurtarıcı bekliyor!

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, “Bir ümit ışığı, hatta bir kurtarıcı bekleyenler için 31 Mart sandığı ve gecesinde o sandığa sahip çıkmak son şans olarak görünüyor." dedi.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, ‘Onlardan hiçbir şey olmaz’ dediği Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan dışında genç bir ismin parti kuracağını belirterek, “Bir ümit ışığı, hatta bir kurtarıcı bekleyenler için 31 Mart sandığı ve gecesinde o sandığa sahip çıkmak son şans olarak görünüyor." dedi.

Ahmet Takan, yerel seçimden sonra kurulacağı iddia edilen yeni partinin ‘Onlardan hiçbir şey olmaz’ dediği Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan dışında genç bir isim olduğuna dair bir yazı yazdı.

İYİ Parti’nin yayın organı olarak bilinen Yeniçağ gazetesinin Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, geçen günlerde iktidar için de önemli bir isimle konuştuğunu, bu kişinin kendisine "Ne Davutoğlu ne de Babacan. Onlardan hiçbir şey olmaz. İnanamayacağın, çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor" dediğini aktardı.

Erdoğan ve Bahçeli birlikteliğinin Türkiye'yi bir cendereye soktuğunu iddia eden Takan, “Bir ümit ışığı, hatta bir kurtarıcı bekleyenler için 31 Mart sandığı ve gecesinde o sandığa sahip çıkmak son şans olarak görünüyor." dedi.

Takan'ın yeni bir ümit ışığı ve yeni bir kurtarıcı bekleyenlere tavsiye niteliğindeki yazısının ilgili bölümü şöyle:

ONLARDAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ

"AKP içinde tepkili, iri dişli bir muhalif kadro oluştu. Erdoğan, bunu çok yakından takip ediyor. Bu kadro da 31 Mart sonuçlarını bekliyor, ona göre hareket edecek. İktidar içinde önemli bir isimle geçenlerde konuşuyordum, ‘Ne Davutoğlu ne de Babacan. Onlardan hiçbir şey olmaz. Tayyip Bey de bunu çok iyi biliyor. 'Gelin buraya' dese ikisi de koşar gider. Başka şansları mı var. Abdullah Gül'den hiçbir şey çıkmayacağını artık herkes net olarak gördü. İnanamayacağın, çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor. Erdoğan'a alternatif yapı AKP içinden geniş bir oluşumu kapsayarak çıkacak' dedi. Çok kurcaladım, ‘genç ve sürpriz isim' hakkında bilgi alamadım. ‘Hep beraber bekleyelim bakalım.' demekle yetindi.

DURUMA SADECE VE SADECE BATILILAR SEVİNİYOR

Erdoğan ve Bahçeli birlikteliği ile Türkiye'nin içine sokulduğu cendere ortamı sadece muhalefet cephesinde değil iktidar içinde de büyük tepki doğurmuş durumda. Görünen o ki, bu duruma sadece ve sadece Batılılar seviniyor.

Demokratik parlamenter rejim tarih kitaplarında yazan tatlı bir anı mı olacak. Sorunun cevabı; 31 Mart seçim sandıklarından çıkacak sonuca bağlı. Tehdit ve şantajlara karşı sinersek, insanca yaşamak için bedel ödeme riskini göğüsleyemezsek, ‘seçilsem de kazanamayacağım', ‘seçilse de kazanamayacak' dersek, aynı tas aynı hamam, Erdoğan sonrası ya Berat Albayrak ya da Süleyman Soylu'yla yola devam.

Bir ümit ışığı, hatta bir kurtarıcı bekleyenler için 31 Mart sandığı ve gecesinde o sandığa sahip çıkmak son şans olarak görünüyor."

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.