Yeniden Refah Partisi adayı Kasım Gülpınar'ın ses kaydı gündemi sarstı

Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kasım Gülpınar'ın DEM Parti'ye çalışmak istediğini söylediği ses kaydı ortaya çıktı.

Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kasım Gülpınar'ın sosyal medyada paylaşılan ses kaydı gündemi sarstı. X'te hızla yayılan kayıtta, Gülpınar'ın DEM Parti'ye çalışmak istediği ortaya çıktı. Gülpınar kayıtta, “HDP’lilere çalışmazsam en adiyim" ifadesini kullandı.

Sabah gazetesinin haberine göre, sosyal medyada dolaşıma giren ses kaydıyla birlikte Gülpınar'ın DEM Parti'yle işbirliği planları da gün yüzüne çıktı.

Gülpınar'ın, daha önce AK Parti'nin eski Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ile yaptığı konuşmada, "Kesinlikle aleyhte çalışacağım. HDP'ye karşı durmam gerek, bu konuda hesap vermem gerekiyor" gibi ifadeler kullandığı belirtiliyor.

Ayrıca, iddialara göre Kasım Gülpınar'ın seçim kampanyası için Siverek Belediyesi'nin kaynaklarını kullandığı öne sürülüyor. Gülpınar'ın, Siverek ilçesindeki aşiretlerle ilişki kurarak belediye içinde etkili olma çabalarına 2020 yılında başladığı biliniyor.


Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.