Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan:Türkiye'nin en namuslu kadınıyım

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan:Türkiye'nin en namuslu kadınıyım

Yeşilçam'ın 'Afrodit'i olarak anılan Banu Alkan, katıldığı bir televizyon programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeşilçam'ın 'Afrodit'i Banu Alkan, Kanal D'deki '2. Sayfa' programına konuk oldu.

Banu Alkan ''Hiç maddi sıkıntı çektiniz mi?'' sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi:

"Herkes gibi ben de ekonomik olarak zorlandım. Yalımın mazotunu alamadığım gün oldu."

Banu Alkan, özel jet ile Paris'e gittiğini de anlattı:

"80'li yıllarda saçımı boyatmak için yurt dışına giderdim. Bütün gazeteler günlerce bunu yazardı..."

Hiç estetik yaptırmadığını ve yaptırmayacağını da söyleyen Banu Alkan, "Ben organiğim" dedi. Dışarı çıktığı zamanlarda gerçek mücevherleri takmadığını söyleyen Alkan, gerçek olanları kasada sakladığını ifade etti. 

'BEREN SAAT STAR DEĞİL'

Beren Saat'in star olmadığını söyleyen Banu Alkan, "2-3 dizi çekmekle olmuyor. Ben 42 film çektim. Ben film çekmekten genç kızlığımı yaşayamadım. İstesem yine film çekerim ama istemiyorum. Şimdi genç kadınlığımı yaşamak istiyorum" açıklamasında bulundu.

Amerikalı sevgilisi ile hiç yüz yüze görüşmediğini söyleyen Banu Alkan, "Türkiye'nin en namuslu kadını benim" dedi. Hayatı boyunca maddiyata önem vermediğini söyleyen sanatçı, sosyal medya üzerinden övgü dolu yorumlar aldığını belirtti.

Hakkında hiç kötü yorum yapılmadığını ifade eden Alkan, "Ben sosyal medyada her hallerini paylaşanlara kızıyorum" dedi.

Banu Alkan, sunuculuğunu Burcu Esmersoy'un yaptığı ve Bülent Ersoy ile Safiye Soyman'ın da içinde bulunduğu projeyle ilgili de konuştu.

'SEN KİMSİN! HERKES HADDİNİ BİLECEK'

Hindistan'da bulunduğu süre zarfında hastalıklarla boğuştuğunu ve zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Alkan, kendisine Burcu Esmersoy ile yaşadığı polemik hatırlatılınca açtı ağzını yumdu gözünü.

Burcu Esmersoy'un ilk başlarda kendisinde iyi bir kız izlenimi bıraktığını söyleyen Banu Alkan sonrasında sunucunun tavırlarının değiştiğini ve kendisine üstünlük taslamak istediğini söyledi.

İşte Banu Alkan'ın Burcu Esmersoy'la ilgili açıklamaları:

''Bizim gibi isimlerle bir arada oldun, yıldızın orada parladı. Üstün olmak otorite sağlamak istiyordu. Bana üstünlük tasladı ve ben de ona 'Sen kimsin!' dedim.

Burcu Esmersoy bana 'Seni sosyal medyadan takip etmem' dedi. Ardından Türkiye'ye döndükten sonra konuk olduğu bir kanalda absürt şeyler söyledi. Sen kim, Banu Alkan kim! Herkes haddini bilecek.'

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.