Yeşim Salkım Söylemezsem Olmaz'a Bağlandı ve Gündeme Damgasını Vurdu...!

Yeşim Salkım Söylemezsem Olmaz'a Bağlandı ve Gündeme Damgasını Vurdu...!

Yeşim Salkım'dan Bomba Açıklama, Gülben'in Sezen Aksu'dan Nasıl Şarkı Aldığını Biliyoruz...! İşte Detaylar;

Yeşim Salkım Beyaz TV’de yayınlanan ve Ece Erken ile Bircan Bali’nin sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı. Kendisine yapılan sosyal medya tacizi ile alakalı soruları yanıtlayan Salkım tacizcileri Siber Suçlar Bürosu’na bildireceğini söyledi ve Ece Erken’in sorularına içtenlikle cevap verdi. Son zamanlarda gündeme oturan Sıla – Ahmet Kural ve kadına şiddet konularındaki fikri sorulan Yeşim Salkım “Ben her ikisini de çok iyi ve eski tanıyorum, bazı çiftler vardır birbirlerine iyi gelmezler, bu durumda fazla zorlamamak lazım ama insanların ben bunu yapabilirim, başarabilir ve başkalarına ispatlayabilirim çabası yüzünden bence durum bu hale geldi, tek taraflı hata aramamak lazım bu gibi ilişkilerde , hata her iki taraflıdır” dedi.

Sunucu Ece Erken’in “Peki siz hiç eşlerinizden veya erkek arkadaşlarınızdan şiddet gördünüz mü” sorusuna ise “Aldatılmak en büyük psikolojik şiddet değil midir” şeklinde cevap verdi. Bircan Bali’nin “ Zamanında yaptığınız açıklamada -benden boşanırsan seni öldürür üzerine helikopter pisti yaptırırım- “cümlesini hatırlatması üzerine “Doğrudur aynen öyle oldu” diye cevap verdi.

Yeşil Salkım’dan son bomba ise Gülben Ergen sorusunda geldi. Ece Erken “Gülben Ergen’in son katıldığı ve magazin dünyasını ikiye ayıran Kanal D’deki 2. Sayfa ve diğer programlardaki “Ben Amazon kadınıyım ve savaşçıyım” açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz” diye sorunca Salkım’dan gelen cevap ortalığı toza dumana bulayacak nitelikte: “Hepimiz kendimize yaftalar yapıştırıyoruz ama -kendi kendimize- kimse bize bu yakıştırmaları yapmıyor. Hani sessizlik yemini etmişti şimdi neden her programa çıkıp konuşuyor, biz çıkmıyoruz konuşmuyoruz meydanı boş mu buldu acaba? Beyazıt Öztürk ve 3 Adam dışında hiçbir televizyon programına katılmayan Gülben Ergen’e ne oldu? Şarkısı mı acaba tutmadı, İnfilak mı etti? Her Sezen Aksu şarkısı tutacak diye bir kaide yok..! Neticede o da ticaret yapıyor. Ayrıca biz o şarkıyı Sezen Aksu’dan nasıl aldığını biliyoruz, Emel’e gidip ben bittim iş alamaz oldum lütfen beni Sezen’e götür dediğini bizzat ben Emel’den duydum.”

Görünen o ki kapanmış dosyalar tekrar açıldı ve sular durulmuyor Yeşim Salkım – Gülben Ergen cephesinde.

 

siyasetcafe.com

 

milyoner.jpgbahceli-025.jpgaksener-022.jpg

sedat-peker.jpg

kpss.jpg

ak-parti-020.jpg

diyanet-001.jpg

kaiskci.jpgata-006.jpg

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.