Yeşim Salkım’dan çok konuşulacak dava!

Yeşim Salkım’dan çok konuşulacak dava!

Yeşim Salkım Gülben Ergen’e 1 TL’lik dava açtı. İşte çok konuşulacak davanın ayrıntıları;

Ünlü sanatçı Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında uzun süredir yaşanan gerginlik magazin gündeminde yerini korumaya devam ediyor.

Gülben Ergen, Yeşim Salkım’a televizyon programında kendisini evliyken evli erkeklerle ilişki yaşamakla itham edip kişilik haklarına saldırdığı iddiasıyla 100 bin TL’lik tazminat davası açmıştı. Şimdi de Yeşim Salkım karşı atağa geçti ve Gülben Ergen’e dava açtı.

1 TL’LİK DAVA AÇTI

Eski eşi Hakan Uzan ile evli olduğu dönemde Gülben Ergen’in Uzan’la aşk yaşadığı iddiasında bulunarak 1 TL’lik manevi tazminat davası açan Yeşim Salkım, ünlü şarkıcının 100 bin TL’lik tazminat davasına karşı harekete geçti.

GÖREVİNİ YAPTI

Gülben Ergen’in evli olduğu dönemde eşi Hakan Uzan ile ilişki yaşadığı iddiasıyla 1 TL’lik manevi tazminat davası açan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, avukatı Ersoy Akdemir aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurdu. Salkım’ın avukatı davaya ilişkin açıklamalarında, müvekkilinin bir televizyoncu olarak görevini yaptığını, konunun Türk aile yapısı içerisindeki yeriyle ilgili değerlendirmelerde bulunduğunu ifade etti.

Yeşim Salkım, Ergen’in Uzan’la ilişki yaşadığına ve bir otel baskınında yakalanmalarına birçok kişinin tanık olduğu iddiasında bulundu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.