Yiğit Bulut’tan çok sert 'TRT' tepkisi!

Yiğit Bulut’tan çok sert 'TRT' tepkisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarından Yiğit Bulut, TRT’deki programının sona erdiği iddiaları üzerine çok sert bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar;

TRT'deki Derin Analiz programı sona erdi mi? Konu ile ilgili Yiğit Bulut, söz konusu iddiaların itibarsızlaştırma amacı taşıdığını ifade etti ve sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Erdoğan’ın danışmanlarından Yiğit Bulut ve İlnur Çevik’in TRT’deki programlarının sona erdiği yönündeki iddialara yalanlama geldi.

Yiğit Bulut söz konusu iddiayı sert bir dille yalanlarken itibarsızlaştırma yapıldığını vurguladı.

İşte Yiğit Bulut'un o açıklaması:

"Başta İsrail’in yayın organı Odatv ve bazı internet sitelerinde yayımlanan “Yiğit Bulut” ve “Derin Analiz” programına odaklanarak yapılan haberler gerçeği yansıtmayıp, itibar edilmemesini not etmek isterim. Konuyu tamamen çarpıtarak “Yiğit Bulut” odaklı bir itibarsızlaştırma kampanyasına dönüştüren iç-dış hain odaklar ile ilgili şahsım tarafından gereken tüm adımlar atılacaktır...Şundan hiçkimsenin en küçük şüphesi olmasın; iyilerin ve doğruların gözle görülmez orduları vardır... Ve bu tip karalamalar, doğrular karşısında planlayan hainlerle birlikte yok olur gider... Kamuoyumuza saygı ile duyurulur."

yigit-bulut.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.