Yılmaz Özdil, Kılıçdaroğlu'nun hayatı boyunca saklayacağı sırrı açıkladı

Yılmaz Özdil, Kılıçdaroğlu'nun hayatı boyunca saklayacağı sırrı açıkladı

Gazeteci Yılmaz Özdil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yürütüldüğünü iddia ettiği "Guguk Kuşu" operasyonunun detaylarını Youtube kanalında anlattı.

Gazeteci Yılmaz Özdil, YouTube kanalında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yürütüldüğünü öne sürdüğü "Guguk Kuşu" operasyonunun detaylarını açıkladı.

"Devletin her kurumu guguk kuşları tarafından işgal edilip kurumların içi boşaltılırken ana muhalefet partisinin de dizayn edilebileceği kimsenin aklına gelmedi" diyen Özdil, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Guguk Kuşu" operasyonunu nasıl yürüttüğünü aktardı.

Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı seçildiğinde, CHP seçmeninin bile onu tanımadığını belirten Özdil, Kılıçdaroğlu’nun SOROS tarafından desteklenen TESEV'in kurucularından olduğunu belirtti.


Özdil açıklamalarında şunları söyledi:

 

“TESEV kurulurken Kılıçdaroğlu SSK Genel Müdürüydü. 1994 yılında devletin bürokratıyken ne için ve kimler tarafından TESEV kurucusu yapıldığı hiç merak edilmedi. Milletvekili yapması için Deniz Baykal'a Kılıçdaroğlu'nu öneren kişi Ethem Sancar'dı. Kılıçdaroğlu'nun siyasi hayatı boyunca saklayacağı bir sırdır bu. Ethem Sancar malum, Erdoğan yandaşı iş insanı, tank fabrikası verildi medya verildi kendisine.

Kılıçdaroğlu, 2010 kurultayında genel başkan olduğunda tarihte ilk kez 'Cumhuriyet Halk Partisi' değil 'Yeni Cumhuriyet Halk Partisi' dedi. 'Yeni CHP' denilen şey, Guguk Kuşu operasyonun ta kendisidir. Guguk kuşu en sinsi kuş türüdür. Yabancı türlerin kuluçkalamasını bekler, anne yokken yuvaya gelip kendi yumurtasını o yuvaya koyar ve yuvadaki yumurtayı aşağıya atar. CHP'ye guguk kuşu monte edilebileceği kimsenin aklına gelmemişti. Devletin her kurumu guguk kuşları tarafından işgal ediliip kurumların içi boşaltılırken ana muhalefet partisinin de dizayn edilebileceği kimsenin aklına gelmemişti. Yurt sever CHP'lileri, Atatürkçüleri yuvadan dışarı atıp siyasal dincileri, kürt milliyetçilerini, SOROS'çuları monte etmek... Gözümüzün içine baka baka yapılan bir guguk kuşu operasyonuydu. Tüm bunlar gaflet ve delalet değildi."


"CHP BİZİ SIRTIMIZDAN BIÇAKLADI"

 

Konuşmasının devamında Sözcü TV'den neden ayrıldığını da açıklayan Özdil, Guguk Kuşu operasyonu kapsamında kendisine yönelik başlatılan saldırıdan da bahsetti.

 

Özdil konuşmasının devamında şunları söyledi:

 

"Son çare Guguk Kuşu operasyonuydu, bizzat CHP'nin saldırısına uğradım. Muhalif bilinen televizyonlarda ambargo uyguladılar. Bana cevap hakkı vermeden aleyhimde açıklama yaptılar. CHP bizi sırtımızdan bıçakladı. Neden? Kılıçdaroğlu gerçeğini anlattığım için. Tuncay Özkan, Eren Erdem... Organize ettiler bu isimler. Bu saldırının sebebi Sözcü televizyonuydu. İlk kez açıklıyorum bunu. O karalama kampanyası başlatıldığında Sözcü TV'yi kurma çalışmalarına başlamıştık. Sözcü'yü yönetmeyeyim diye yapıldı bu.

 

"MUHALİF GÖZÜKEN TELEVİZYON KANALLARININ KORKULU RÜYASIYDI"

 

Altı yıldır kurulamayan Sözcü TV için aslında RTÜK engel değildi. AKP bile engel değildi. Engelleyenler aslında bizzat muhaliflerdi. Sözcü TV'nin yayına başlaması, muhalif gözüken televizyon kanallarının korkulu rüyasıydı. 6 yılda kurulamayan televizyonu 60 günde kurduk. Sadece 48 saat sonra daha önce hiç görülmemiş bir kampanya başladı. Yılmaz Özdil aleyhine bir gecede 4 milyon tweet atıldı. Ben bu televizyonu zarar gelsin diye kurmadım, bu yüzden de hiç tereddüt etmeden bıraktım."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.