Yılmaz Özdil’den skandal 'Ayasofya' tehdidi: 'Cenaze namazıyla açmayalım'

Yılmaz Özdil’den skandal 'Ayasofya' tehdidi: 'Cenaze namazıyla açmayalım'

Skandal yazılarıyla gündem olan Yılmaz Özdil, bugünkü yazısında Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasıyla ilgili tehditte bulundu.

Bugünkü ‘nifak’ köşesinde Ayasofya Camii’nin Danıştay kararıyla yeniden ibadete açılması kararına değinen Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmeler üzerinden hükümeti tehdit etti.

Dış politikada Türkiye’nin dostunun kalmadığını iddia eden Özdil, Ayasofya'nın açılma kararına da vurgu yaparak "Maazallah, Ayasofya'yı cenaze namazıyla açmayalım" ifadelerini kullandı.

Özdil, "Akdeniz'de yine böyle sıcak bir yaz günüydü." başlıklı yazısında, "Sayın büyüklerimiz elbette attıkları adımları ölçüp biçmiştir, endişe etmemize gerek yoktur ama, ben gene de Akdeniz'e dair yaşanmış iki öyküyü hatırlatayım istedim" diyerek şunları yazdı:

“E, hal böyleyken…Bir tane sevenimiz bile yokken…Bir tane müttefikimiz bile yokken…Türk donanması, Libya kıyılarında, Doğu Akdeniz'de dolaşıyor. Sayın büyüklerimiz elbette attıkları adımları ölçüp biçmiştir, endişe etmemize gerek yoktur ama, ben gene de Akdeniz'e dair yaşanmış iki öyküyü hatırlatayım istedim.Maazallah, Ayasofya'yı cenaze namazıyla açmayalım.”

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.