Yılmaz Özdil'e 5 milyon dolar teklif götüren isim belli oldu

Yılmaz Özdil'e 5 milyon dolar teklif götüren isim belli oldu

Son olarak eşinin üzerinde yaptırdığı kaçak villa olayı ile gündemde olan Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'e 5 milyon dolar teklif götüren isim belli oldu.

Son olarak eşinin üzerinde yaptırdığı kaçak villa olayı ile gündemde olan Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil, geçtiğimiz günlerde tartışma yaratacak bir iddia ortaya atmıştı.

Özdil, "Sözcü gazetesini bırakmam için bana 5 milyon dolar teklif ettiler. Bu teklif sırasında şahitlerimiz de var. Kırmızı Kedi Yayınevi sahibi Haluk Hepkon arkadaşım da şahidimdir. Sözcü’yü bırakıp bu gruba geçmek için bana para teklif edildi ama ben bunu kabul etmedim. Sözcü’nün sahibi Burak Akbay da bunu biliyor. Bu teklifi kabul etmedikten çok kısa bir süre sonra da bizim aleyhimizde kripto FETÖ’cüler, ikinci cumhuriyetçiler ve yandaş trollerin bulunduğu bir grup tarafından Mustafa Kemal kitabım hakkında bir kampanya başlatıldı. " dedi.

 

 

Daha sonra Özdil'e teklifin Demirören Medya Grubu tarafından yapıldığı ortaya çıkmıştı.

İddiaya göre; Demirören Ailesi’nin, Doğan Grubu'na ait gazete ve televizyonları almasından kısa bir süre sonra, Demirören ailesi kendilerine elçi olarak dönemin DHA Genel Müdürü Salih Zeki Sarıdanişment’i seçiyor.

Taraflar bir araya geliyor. Toplantıda Salih Zeki Sarıdanişment, Demirören Grubu’nun teklifini Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’e iletiyor. Toplantıya ayrıca Kırmızı Kedi Kitabevi’nin sahibi Haluk Hepkon da şahitlik ediyor. Özdil daha önce kendisinin de açıkladığı gibi bu teklifi geri çeviriyor ve Sözcü ile yoluna devam ediyor.

O gün görüşmede yer alan Salih Zeki Sarıdanişment, görüşmenin gerçekleştiğini ve kendisininde aracılık yaptığını kabul etti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.