Yine bir çocuk kitabı, yine bir skandal. Bakın tecavüzü çocuk kitabında nasıl anlatmış!

Yine bir çocuk kitabı, yine bir skandal. Bakın tecavüzü çocuk kitabında nasıl anlatmış!

Musa Dinç tarafından yazılan 'Gül ve Düşün' isimli sözde çocuk kitabı tecavüz hikayesiyle gündeme düştü ve oldukça büyük tepki çekti.

Musa Dinç tarafından yazılan 'Gül ve Düşün' isimli sözde çocuk kitabı tecavüz hikayesiyle tepki çekti. Tepkiler üzerine yazar kitabın satışının durdurulduğunu açıkladı. Ancak kitap akıllara durgunluk verecek cinsten sapkın ifadelerle dolu.

Musa Dinç tarafından yazılan ve Arı Sanat Yayınevi tarafından basılan 'Gül ve Düşün' isimli sözde çocuk kitabının satışı, tecavüz hikayesinin tepki çekmesi üzerine durduruldu.

Kitapta bir tilkinin ayıya tecavüz etmesi anlatılırken, tecavüzü meşrulaştıran ifadelere yer verildiği okuyan herkesin tüylerini ürpertti.

İMZA GÜNLERİ DE DÜZENLEMİŞ

Skandal kitabın yazarı Musa Dinç, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde çocuklar için imza günleri de düzenlemiş.

 

skandal2-003.jpg

 

 

ÖZÜR DİLEMİŞ (!)

Musa Dinç, sosyal medya hesabından tepkiler üzerine açıklamada bulundu. Dinç, "Erdemli bir davranış sergileyerek özür diledim, kitap satış dışı tutuldu; yayınevi ve benim elimde olanları imha ettik. Hakaret ve küfürler suç teşkil ediyor. Beni tanıyan ve bilenler nasıl bir insan olduğumu herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

Arı Sanat Yayınevi ise kitabın satışının ve dağıtımının 2019'da durdurulduğunu açıklayarak özür diledi. Ancak buna rağmen kitabın bazı internet sitelerinde yer aldığı belirtilen açıklamada, "Bu konuda gerekeni yapacağız" denildi. Yayınevi ayrıca "Durumun düzelmesi için hukuku süreç başlamıştır. Sayfamızdan takip edebilirsiniz. Tekrardan tüm okurlarımızdan özür dileriz" açıklaması yaptı.

Olay sosyal medyada gündeme düştü ve sosyal medya kullanıcıları oldukça büyük tepki gösterdi.

 

twit2.jpgtwit1.jpgtwit3.jpg

Sözde çocuk kitabında tüyler ürperten işte o ifadeler:

 

"Kurnaz Tilki’nin aklından neler geçmiş acaba? Aklını tomografik süzgeçten geçirsek fena mı? ‘Boz Ayı’dan çok çektim, öyle bir şey başına getireyim ki ömrü boyunca unutmasın. En iyisi tecavüz! Namusunu beş paralık edeyim!’ fikri baskın çıkmış." 

"Japon yapıştırıcı ile yere yapıştırılmış gibi sıkışıp kalan Boz Ayı’nın son çırpınışları da yarar getirmemiş." 

"Boz Ayı’nın da bakireliği son bulmuş." 

"Gerdekten çıkmış damat misali gibi, gerine gerine göğsünü kabartarak böğürtlenler arasından çıkmış, doğru kaya dibindeki dere boyuna, dere sığ ve derin değilmiş. Kurnaz Tilki derede boy abdestini aladursun."

 

0x0-musa-dinc.jpg

 

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.