Yine bir kadın cinayeti…13 gündür aranan Duygu Çelikten, ormanda başı kesilmiş halde bulundu!

Yine bir kadın cinayeti…13 gündür aranan Duygu Çelikten, ormanda başı kesilmiş halde bulundu!

Atv’de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert “programında aranan ve Antalya’da 13 gündür kayıp olan iki çocuk annesi 30 yaşındaki Duygu Çelikten’in cesedi korkunç bir şekilde bulundu. Duygu Çelik'in karşı komşusu olan Veli Ünder katil zanlısı olarak aranı

MURATPAŞA ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten, fatura yatırmak üzere 13 gün önce evden ayrıldı. İddiaya göre kent merkezine gelen Duygu Çelikten'i, sevgilisi olduğu ileri sürülen Veli Ünder, annesinin hastanede olduğunu belirterek otomobiline aldı. İkiliden daha sonra haber alınamadı. Genç kadının ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkarak kızlarını aramaya başladı.

Genç kadından bugün korkunç bir haber geldi. Anne Leyla Çelikten haberi alınca canlı yayında feryat figan ağladı. Veli Ünder'in eşinin anlattıkları ise “bu nasıl ahlak anlayışı” sorularını getirdi.

30 yaşındaki Duygu Çelikten, bir çocuğu ile birlikte kuma olarak Veli Ünder'in evine yerleşti. Veli Ünder'in eşi de onu kabul etti ve ayrı bir ev tutmasına izin verdi. Duygu Çelik 13 gün önce ortadan kayboldu. Telefonlarına ulaşılamayan Duygu Çelikten'in ailesi polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu. 13 gündür kızlarından haber alamayan aile, atv’de yayınlanan Müge Anlı'nın canlı yayınına da çıktı ve yaşananları anlattı.

 

duygu-celik.jpg

Başı kesilmiş olarak bulundu

İddiaya göre en son birlikte olduğu Veli Ünder ile birlikte görüldü. Olayla ilgili çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü, 2 çocuk annesi kadının cesedini, Kepez ilçesindeki ormanlık alanda toprağa gömülü halde buldu. Üzeri taşla kapatılan, 30 santimetre derine gömülen Duygu Çelikten'in vücudunda yapılan ilk incelemede, sırtında ve göğsünde derin bıçak izlerine rastlandı, başının ise vücudundan ayrıldığı belirlendi.

Bedeni çürümeye başlayan Çelikten'in ne zaman ve kim tarafından öldürüldüğüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Polis, cinayetin tek şüphelisi ve kadının sevgilisi olduğu iddia edilen Veli Ünder'i yakalamak için çalışma başlattı. Duygu Çelikten'in ailesinin anlattıkları ise dehşete düşürdü. 2 çocuk annesi Duygu Çelikten meğer zorla kaçırılıp, kuma yapılmış.

Karşı komşusu kaçırıp zorla birlikte oldu


2 çocuk annesi Duygu Çelikten eşinden boşandıktan sonra karşı dairesinde oturan 40 yaşındaki Veli Ünder tarafından kaçırıldı. Veli Ünder evli ve çocuk sahibiydi. Duygu Çelikten'in ailesi canlı yayına katıldı ve kızlarının 3 ay önce yaşanan bu kaçırılma olayının detaylarını anlattı. Veli Ünder genç kızı bıçakla tehdit ederek bir taksiyle kaçırıyor. Veli Ünder, Duygu Çelikten'i kaçırdıktan sonra onu bir daha bırakmıyor ve ayrı bir ev tutuyor. Anne Leyla Çelikten kızını kaçırıldıktan ancak 15 gün sonra gördüğünü ve her yerinin morarmış olduğunu anlattı.

Kayışla Dövmüş

Kızının tehdit edildiğini anlatan Leyla Çelikten, kızım bana şunları söyledi: “Kızımın boğazları boğulmuştu. Her yeri morarmıştı. Anne beni tehdit ediyor, sakın bir yere gitme, kardeşini, anneni ve seni öldürürüm. Yanında 2.5 yaşındaki kızı vardı onunla da tehdit ediyor. Kızım anne beni sürekli dövüyor, kayışını çıkarttı onunla vurdu. Konuşurken kızım annemle gideyim deyince bu insan belinden silahı çıkarttı. Ben bir şey yapamadım. Korkudan gittim ve kaçtık.”

Enver Ünder'in eşinin anlattığı 'ahlaksızlık' tarifi

Duygu Çelikten'i kaçıran Veli Ünder onu eşi Ceylan Ünder'in üzerine kuma olarak alıyor. Müge Anlı'nın yayınına röportaj veren Ceylan Ünder anlattıkları ile izleyenlere pes dedirtti. İşte söyledikleri:

“Ben senin kocana vardıysam hep annem yaptı dedi. Leyla bir çok kez Veli'den para almış. Eşim ile 6 Eylül'de Duygu ile annemin yanına geldik. Bir koltukta Duygu ile biz birlikte yattık, diğer koltukta da Veli yattı.”

Ceylan Ünder'in 'birlikte yattık' sözlerini duyunca Müge Anlı yayını durdurdu ve 'pes artık' dedi. Avukat Rahmi Özkan ise 'bu nasıl edepsizliktir' diyerek şöyle isyan etti:


-Nasıl bir anlayıştır. Bunu izah edecek kelime yok. Edep de ahlak da hukuk da yeri yok. Dinde imanda yeri yok.


Müge Anlı ise 'biz de kadını arıyoruz nerde diye... Böyle olursa... Balık baştan kokar lafı ne kadar doğru yani' diyerek ilişkiye isyan etti.

Duygu Çelikten nasıl kayboldu


Ceylan Ünder'in dediğine göre eşi ve Duygu Antalya'ya dönmek üzere 7 Eylül'de Fethiye'den ayrıldılar. Sabah 08.30 sıralarında yola çıkan eşi ile Duygu'yu saat 14.30'da aradığını belirten Ceylan Ünder 'Bir daha bunlara ulaşamadım' dedi. Daha sonra akşam oğlum aradı 'anne buraya gel' dedi. Bunun üzerine Antalya'ya geldiğini belirten Ceylan Ünder, Duygu Çelikten'in ailesi tarafından 'kızımız nerde' diye tehdit edildiğini söyledi. 12 Eylül'de savcıya gittiğini belirten Ceylan Ünder, eşinden haber alamadığını bildirmiş. Ceylan Ünder 'Başına bir iş gelmese beni arardı. Ben de eşimin bulunmasını istiyorum' dedi.

Annesi kötü haberi canlı yayında aldı
 

13 gündür aranan Duygu Çelikten'in öldürüldüğü haberi canlı yayında geldi. Müge Anlı genç kadının cesedinin bulunduğunu söyleyince annesi Leyla Çelikten feryat figan ağladı.

Ceset aceleyle gömülmüş

Müge Anlı Duygu Çelikten'in cesedinin aceleyle gömüldüğünü, üzerinin doğru düzgün örtülmediğini anlattı. Katil zanlısı öyle acele etmiş ki onu üzerindeki ziynet eşyaları ile birlikte çukura koymuş. Genç kadının bıçakla öldürüldüğünü aktaran Müge Anlı, Veli Ünder'in katil zanlısı olarak arandığını söyledi.

Duygu Çelikten kayıp olarak bildirildiği gün öldürülüp gömülmüş. Genç kadının 10 günden fazla süredir gömülü olduğu belirlendi. Duygu Çelikten, sırtından ve yan tarafından bıçaklanmış. Emniyet katil zanlısının bulunabileceği 15 adrese baskın yaptı ancak henüz Veli Ünder yakalanamadı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.